Loading Events

« All Events

See You In Hell #15: KYPCK, Ranger, Halysis

August 8 @ 8:00 pm - 11:45 pm

18€
To 8.8. klo 20.00
liput 18 / 20 €
HELLSINKI METAL FESTIVAL KICK OFF:
KYPCK
“FAREWELL SHOW IN HELSINKI”
RANGER
HALYSIS
– – – 
Liput myynnissä: https://www.tiketti.fi/see-you-in-hell-kypck-ranger…/99783
– – –
Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä järjestämät See You In Hell -klubikeikat jatkuvat kesällä. Bar Loosen lavalla nähdään kesän aikana vanhan koulukunnan death metallia, kotimaisen black metallin kermaa, vanhan liiton speed metallia sekä KYPCKin jäähyväiset Helsingille! Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput.
.
Elokuisella Hellsinki Metal Festivalin Kick Off-klubilla nähdään festareiden teeman mukaisesti monipuolinen kattaus kotimaista metallia. KYPCK jättää lopulliset jäähyväiset Helsingille ja soittaa tämän kunniaksi erikoispitkän settinsä. Illan täydentävät helsinkiläinen pitkän linjan speed metal -bändi RANGER ja modernimpaa otetta iltaan tuova lahtelainen nouseva kyky HALYSIS.
– – –
KYPCK, länsimaalaisittain Kursk, on suomalainen raskasmetalliyhtye, joka on nyt tullut 17-vuotiaan liejuisen tiensä päähän. Tästä ei nimittäin enää nousta. Bändi julkaisi elokuussa 2023 viidennen levynsä “Prestupleniya protiv chelovechestva (Crimes Against Humanity)”, joka meni toista kertaa bändin historiassa suoraan listaykköseksi Suomen virallisella listalla fyysisten albumien myynneissä. Albumi jää myös venäjäksi laulavan yhtyeen viimeiseksi. See You In Hell -klubilla yhtye jättää lopulliset jäähyväiset Helsingille: ”Welcome to show,” kuten Muhoksen taigalla sanotaan. Se on siinä.
.
Vuonna 2009 perustettu helsinkiläinen RANGER tykittää vanhan liiton speed metallia ja on viimeisimmän pitkäsoittonsa, vuonna 2022 julkaistun “Ylös Raunioista / Risen from the Ruins” myötä laajentanut ilmaisuaan ja aiempien levyjen sijaan levy on osin suomenkielinen. Ranger has risen from the ruins!
HALYSIS on vuonna 2015 perustettu lahtelainen moderni death metal- yhtye, joka hyödyntää taitavasti teknisiä, melodisia ja progressiivisia elementtejä musiikissaan. Bändin tuore kakkosalbumi, loppuvuodesta 2023 julkaistu “Unbury The Sun” puskee bändin rajoja entisestään niin sävellysten kuin tuotannonkin osalta, tuoden esille mielenkiintoisen sekä monipuolisen kuuntelukokemuksen.

Details

Date:
August 8
Time:
8:00 pm - 11:45 pm
Cost:
18€
Website:
https://www.facebook.com/events/1104198914339617