Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MELLOW WAVES-1980 AD-KAKSIPÄINEN KOIRA

July 8, 2023 @ 8:30 pm - 11:00 pm

10€

Kolme tuoretta ja kuumaa rytmimusiikkiorkesteria Bar Loosen lämpimässä kesäillassa.

Illan avaa Kaksipäinen koira -yhtyeen psykedeelinen garagerock. Bändin jäsenet ovat tuttuja mm. Teksti-TV 666- ja Bad Sauna -yhtyeistä.

1980 AD on tuore, suomenkielinen folkrock-lofi-pop-yhtye, jonka keväällä julkaistun esikois-EP:n “Aikaisemmin” Rumba-lehti julisti jo vuoden parhaaksi alallaan. Yhtye on ehtinyt jo mm. esiintyä Tavastia-klubilla yhdysvaltalaisen Alex G:n konsertin avaajana.

Illan päättää Mellow Waves, joka kaahailee pitkin kesäkatuja satiinitakit ja kulahtaneet levikset tuulessa hulmuten. Yhtye tuo englanninkielisen vanhan liiton rock’n’rollin ja 70-luvun anthemit takaisin ihmisten korviin.

KAKSIPÄINEN KOIRA

Kaksipäinen koira on psykedeelinen garage-, punk- & rock-yhtye, jonka rajut ja nopeat kappaleet repivät kuulijan tajunnan auki viiltävillä melodioilla ja riipivillä kitaroilla! Pehmeillä lauluilla, garagen voimalla ja heleillä shoegazelinjoilla vastaantulija on täysin valmista tavaraa siirtymään seuraavalle todellisuuden asteelle, ellei jo ole siellä. Elävänä tämä kaksipäinen hirviö kasvattaa itselleen käärmen näköisen kaikuisan hännän, jolla se rutistaa kuulijasta viimeisenkin ahdistuksen pois tuoden tilalle autuuden ja onnen.

1980 AD

Tuore 1980 AD -yhtye on saanut alkunsa laulaja-lauluntekijä A. Pohjankyrön sooloprojektista, jonka tarkoituksena oli kokeilla, millaista olisi ensimmäistä kertaa sanoittaa ja laulaa kappaleita suomen kielellä. Folkin, rockin ja lofi-kitarapopin maailmoissa liikkuvan yhtyeen vaikutteita voi löytää ainakin kansainvälisestä uuspsykedeliasta, jota edustavat vaikkapa Cass McCombs ja Aldous Harding. Yhtye julkaisi huhtikuussa debyytti-EP:nsä “Aikaisemmin”, joka on saanut radiosoittoa mm. YleX:llä ja Radio Helsingissä, ja heidät nähtiin myös hiljattain Tavastia-klubilla laulaja-lauluntekijä Alex G:n konsertin avausesiintyjänä.

“Ensimmäiseksi sinkuksi valittu avausraita Kuolema on hyytävän upea ja kylmäävän kaunis siivu, jossa aavemaisuus saavutetaan häiriintyneillä kitarasoundeilla ja kuulaalla vokalisoinnilla. Johnnycashmainen yön puolicountry onkin rohkea ja loistava pelinavaus.” —Desibeli.net

Spotify
1980ad.bandcamp.com
Instagram
Facebook

MELLOW WAVES

Mellow Waves kaahailee pitkin kesäkatuja satiinitakit ja kulahtaneet levikset tuulessa hulmuten. Tuomme englanninkielisen vanhan liiton rock’n’rollin ja 70-luvun anthemit takaisin ihmisten korviin.

Spotify
Instagram
Youtube
Facebook

Aikataulut:
20:30 Ovet
21:00 Kaksipäinen koira
21:45 1980 AD
22:30 Mellow Waves

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Liput ennakkoon Tiketistä 10 euroa: https://www.tiketti.fi/1980-ad-mellow-waves-kaksipainen-koira-bar-loose-helsinki-lippuja/91896

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

 

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 8.7.2023 20:30.

Details

Date:
July 8, 2023
Time:
8:30 pm - 11:00 pm
Cost:
10€
Website:
https://www.facebook.com/events/3014111645563510/