Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jack Friday: Kissa (soolo)

May 17 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Vapaa pääsy!
Bar Loosessa jo kuudetta kertaa järjestettävä Jack Friday* marssittaa Bar Loosen lavalle vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Neljästä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen ja myös soulin syövereihin. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
– – –
Kissa on kitaristi, laulaja ja biisintekijä Günter Kiviojan villi, röyhkeä ja pompöösi alter-ego. Se syntyi yhden henkilön tarpeesta purkaa se alkukantaisin, hauskin ja yksinkertaisin rock-energia, ja kuorruttaa se glitterillä sekä pop-koukuilla. Yhtyeenä Kissa ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ‘n’ rollin alkulähteestä, 70-luvun alun glam-estetiikasta, varhaisen heavy metallin teatraalisuudesta sekä kiihkeästä rakkaudesta.
.
Soolona Kissa soi astetta elektronisemmin.
– – –
Klubit:
10.5. Rebekka Holi
17.5. Kissa (soolo)
24.5. Pekka Nisu
31.5. Emilia Sisco
– – –
Aikataulu:
17.00 ovet ja edullisia after work -herkkuja
19.30 show
K18 // Vapaa pääsy!
– – –
* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa toukokuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä.

Details

Date:
May 17
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Vapaa pääsy!
Website:
https://www.facebook.com/events/818672820168723/