Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Black Star Gramophone, Rückwater, Kingwhip

May 16 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Bar Loosen lavalle kapuaa kolme kovaa rock-aktia: Black Star Gramophone Helsingistä, Rückwater sekä Kingwhip Tampereelta!
– – –
Black Star Gramophone
Kosmisen kaahailun komeetan Black Star Gramophonen kanssa voi heittäytyä tähtitripille jolla rollataan juurevissa galakseissa. Pääpaino on rehellisessä rokissa, mutta vauhdissa kihisee paikoin psykedeliamaista värinää.
– – –
RÜCKWATER
Rückwater on kolmipäinen stoner-rock-monsteri, joka on tallustanut härmää ristiin rastiin ja eksynyt Baltiankin puolelle rundin muodossa. Syvältä riipaisevat lyriikat, vahvat sävellykset, kaksi kovaa laulajaa ja meininki, joka vaihtelee raivokkaasta kohkauksesta silkinpehmeään tunnelmointiin, tekevät tästä orkesterista takuulla näkemisen ja kuulemisen arvoista!
.
Yhtyeeltä julkaistaan 1.single ke 15.5 tulevalta albumilta “Bored Machine”, mikä tulee ulos myöhemmin loppukesästä/syksyllä.
.
Musiikkivideo: https://youtu.be/NY1RvE2hH1U
– – –
Kingwhip
Kingwhip kaahailee grungen ja ysärihevin vaikutuksen alaisena.
Bändi perustettiin 2019 Tampereella. Viimeisen vuoden aikana bändi on esikois-EP:nsä viimeistelyn ja julkaisun lisäksi ehtinyt vakuuttaa useilla keikoilla eri puolilla Etelä-Suomea.
EP:n biisit esittelevät soundia monipuolisesti, mutta punaisena lankana toimii halu kumartaa Seattle-suuruuksien, Therapy?:n ja ylipäätään kaiken leuhkailusta vapaan rokin suuntaan
.
Kingwhipin kokoonpano on kerännyt kokemusta vuosien mittaan mm. Huoran, Rytmihäiriön ja Day Elevenin riveissä.
Video: https://youtu.be/VrretjOfKf4?feature=shared
– – –

20.30 ovet
21.00 eka
21.45 toka
22.30 kolmas
– – –
Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
May 16
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
7€
Website:
https://www.facebook.com/events/1842385112852407