Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hattara, Mr. Dad, Surutyttö

June 12 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Loosen epäitsenäisyyspäivän vastaanotto
– – – 
Kolme kovaa mutta sitäkin pehmeämpää poppoota esiintyy Bar Loosessa epäitsenäisyyspäivänä keskiviikkona 12.6. Tervetuloa vaipumaan tuntemuksiin ja syleilemään kaihoa, kun iki-ihanat Surutyttö, Mr. Dad ja Hattara lyövät hynttyynsä yhteen maadoittaakseen kesäkeskiviikon tuulahduksissa ajelehtivat sielut yhteisen hetken ääreen. Muista turvallisen tilan periaatteet ja olla kiva kaikille.
– – –

SURUTYTTÖ
Murheellista ja surullista musiikkia. Tämä on Surutytön ensimmäinen keikka ja tällä kerralla luvassa on akustisia versioita upeista kappaleista maalareilla höystettynä. Tervetuloa lohduttamaan!
Ensimmäinen maistiainen Surutytön musiikista löytyy nyt Soundcloudista:
Instagram: https://www.instagram.com/surutyttoband/
– – –

MR. DAD
Mr. Dad on kahden laulaja-lauluntekijän Lionel Burton-Hillin (Wilhelm Enckell) sekä Eugene Farmichaelsin (Hannu-Pekka Siikasaari) duo, jonka musiikki nojaa nokkelaan tarinankerrontaan, lauluharmonioihin sekä tarttuviin melodioihin. Yhtyeen nostalginen soundimaailma soljuu 70-80-lukujen pyörteissä, sanoituksissa sukelletaan syvälle ironian syövereihin, ja yhtyeen nimikin on huhujen mukaan viittaus laulajien keskivaikeaan ”dad rock issueen”; making AOR great again! Duon taustalla lavalla nähdään komea ja groovaava The Salary Men-orkesteri.
Makupaloihin voit perehtyä täältä:
https://open.spotify.com/track/43QYZwpGRzipkMF9QUbiE9
HATTARA
Hattara on vuonna 2022 perustettu helsinkiläinen unipop-yhtye, joka julkaisee debyyttipitkäsoittonsa elokuussa 2024. Kitaravallien ja kaikumeren keskeltä erottuvat katkeransuloiset tarinat ikävästä, välitiloista ja ulkopuolisuudesta. Keikoilla Hattara etsii kaunetta melusta ja tarjoaa yhden illan pehmeää turvapaikkaa maailman kurjuudesta.
Somet ja muut biisit: https://linktr.ee/hattara
– – –
Show klo 21 // Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
June 12
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
7€
Website:
https://www.facebook.com/events/1308822103414242/