Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Damnation Plan w/ Nerve End

June 14 @ 9:00 pm - 11:00 pm

14€
Uuden ‘The New Horizon’ levynsä tiimoilta keikkarintamalle paluun tehnyt Damnation Plan soittaa kesän avaavan keikan Helsingin ytimessä Bar Loosessa 14.06. perjantaina! Illan toinen yhtye on Nerve End, joka soittaa viime vuonna julkaistun uuden levynsä ‘The Cycle’ materiaalia tällä keikalle livenä nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä.
.
Älä missaa tätä harvinaislaatuista pääkaupunkiseutu-progemetallin erikoiskattausta – hanki siis lippusi ennakkoon Tiketistä!
– – –
DAMNATION PLAN
Pääkaupunkiseutulaisen Damnation Planin juuret ja perusta ovat vahvasti 90-luvun progressiivisessa ja perinteisessä metallissa. Yhtye ammentaa soundissaan myös melodisen death metallin moderneja sävyjä. Tästä syntyy Damnation Planin tummasävyinen, metallin perinteitä kunnioittava, mutta samalla moderni ja kunnianhimoinen yhdistelmä tyylitajuista taituruutta. Melankoliset melodiat, raskaat rytmitykset, sekä maalaileva intensiivinen laulu tempaavat kuuntelijan mukaansa yhtyeen monisyvyiseen äänimaailmaan.
.
Tuleva keikka tulee tarjoilemaan jälleen yleisölleen intensiivistä metallienergiaa, kattaen monimuotoisen skaalan yhtyeen tuotantoa, aina trademarkiksi muodostuneista power balladeista kahdeksan minuuttisiin eeppisiin järkäleisiin.
.
Under The Veil Of Sea: https://www.youtube.com/watch?v=Obnk5MXLdNA
– – –
NERVE END
Nerve End vie kuuntelijansa matkalle kohti tuntematonta. Progressiivisen metallin ja alternative rockin äärirajoja koetteleva yhtye julkaisi vuonna 2023 ”The Cycle” -nimisen albumin, jonka kappaleita kuullaan nyt ensimmäistä kertaa livenä Helsingissä. Luvassa on holtiton show, joka tarttuu yleisöä selkärangasta ja ravistelee sen hermoston uuteen järjestykseen. Tunteiden vuoristorata kyydittää matkustajan läpi proge-eeposten, joissa armoton paahto ja seesteiset suvannot nivoutuvat eheäksi melodiseksi kokonaisuudeksi. Luvassa on tietenkin myös yleisön suosikkeja yhtyeen aiemmilta julkaisuilta.
.
Nerve End Spotifyssä: https://open.spotify.com/artist/17o2cOfaH1QYO3xWOD09gK
– – – –
Liput ennakkoon 14 euroa: https://www.tiketti.fi/damnation-plan-nerve-end-bar-loose-helsinki-lippuja/100023
….ovelta 16 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
June 14
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
14€