Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

(proto)Torvinen & yhtye, Kalevi Suopursu karaoke show & Muovi Makkonen

2 kesäkuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
(proto)Torvinen on joensuulaismuusikko Timo Torvisen keksimä keinoäly ja rock-tietokone, joka tuottaa vinksahtanutta popmusiikkia tutisevilla rumpukoneilla, huojuvilla syntikoilla ja surisevilla kitaroilla. Omasta mielestään (p)T on Itä-Suomen Prince, megaluokan musiikillinen friikki ja älypää, joka ammentaa tekemisiinsä kaikista neljästä musiikkilajista, siis populaarimusiikista, taidemusiikista, kansanmusiikista ja noisesta. Torvisen kolmas sooloalbumi Toinen isi ilmestyi joulukuussa 2021.
https://www.youtube.com/watch?v=moCUHILr_3k
Kalevi Suopursu karaoke show:
”Yksin yksiössä”, ”Mies Saabissa itkee” ja ”Pasianssimies” – Kalevi Suopursu karaokeshow vie katsojat suomalaisten kuppiloiden sielunmaisemaan. Postmoderniteetissä vellovien pikseliverkkojen aikakaudella vain baarin nurkassa kyyhöttävä karaoke yhdistää hajaantuneen kansan: ja me itkemme, kun seinää vasten painetulle televisioruudulle ilmestyvät kauan odotetut sanat, joita risainen sielumme kaipasi tietämättään!
Muovi Makkonen soittaa riitasoinnuilla mutta kauniilla melodioilla varustettuja suomirock -biisejä, joiden häijyt tekstit jäävät kummittelemaan kuulijansa päähän. Muovi Makkonen julkaisi ensimmäisen digilevynsä Krampit lokakuussa 2021. Muovi Makkonen julkaisu uuden singlen Patsy huhtikuussa.
20.30 ovet
21.00 Kalevi Suopursu karaokeshow
21.45 Muovi Makkonen
22.30 (proto)Torvinen
Liput 7 € (+3 € eteispalvelumaksu)

Tiedot

Päivämäärä:
2 kesäkuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
https://www.facebook.com/events/958615375029431/