Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? w/ Plastic Tones & Goo-Hags

3 kesäkuun @ 9:00 am - 11:00 pm

9,5€
Kouvolalainen Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? julkaisee kolmannen albuminsa Maine Coon, ja soittaa levyn julkaisukeikan Bar Loosessa perjantaina 3.6. Illan aikana lavalle nousevat myös helsinkiläinen powerpop-yhtye Plastic Tones ja garage-punk -nelikko Goo-Hags.
Flower garage -yhtye Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS? on luonut itselleen ainutlaatuisen tyylin, jossa koskettimet korvaavat perinteisen sähkökitaran. 60-luvun tyttöbändien, punkin, glamin, grungen ja NYC/Manchester-indien sekoitus on luonut bändille uniikin soundin. Yhtyeestä on kehkeytynyt myös eräs kotimaamme viime vuosien jännittävimmistä ja vauhdikkaimmista livebändeistä. Fondat viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan, ja tekevät paluuta keikkalavoille uuden albumin myötä.
“Suomen parhaan indie-tuottajan Lauri Elorannan studion tykönä valmistellun albumin myötä Fondat ovat täällä taas! Levyn nimi on Maine Coon. Ääniraita puistoon. Sopii myös yölampun kyljessä kuunneltavaksi. Kuvaelma tämän kauden KooKoosta. Tiedossa 90-luvun alun piirretyjen alkuteemojen mukailevia urku-riffejä, täysiälaulua korkein nuotein, ja toki siellä on se luolamiehen elkein operoiva rumpali.” (Ekku Lintunen / Fondat)
Plastic Tonesin raikkaat powerpop-soinnut ovat helisseet ja helmeilleet syksystä 2015. Helsinkiläinen yhtye hakee inspiraatiota soundimaailmaansa amerikkalaisesta kitaravetoisesta pop-rockista, tuoden mieleen Blondien ja Real Kidsin kaltaiset yhtyeet.
Goo-Hags on kaksi EP:tä julkaissut garagebändi, jolle musiikissa on tärkeintä hauskanpito, räminä ja epätäydellisyys. Orkesterin muusikot ovat tuttuja myös monista muista Helsingin punkskenessä vaikuttaneista kokoonpanoista kuten The Patsy Walkers, God Given Ass, The Splits ja Charm Bags.
20.30 ovet
21.00 Goo-Hags
21.45 Plastic Tones
22.30 HYESTJFAVHS?
Liput ennakkoon 9,5 euroa, ovelta 10 € (+3 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
3 kesäkuun
Aika:
9:00 am - 11:00 pm
Hinta:
9,5€
https://www.tiketti.fi/have-you-ever-seen-the-jane-fonda-aerobic-vhs-bar-loose-lippuja/82364