Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Dai Kaht, Aqua-Wreck, Alter

7 kesäkuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Bar Loosessa kajahtaa, kun kolme kovaa, kukin omalla tavallaan progressiivista musiikkia soittavaa yhtyettä ottaa lavan keskiviikkona 7.6.2023 – matka vie aina avaruudellisista sfääreistä, merten syvyyksiin ja ihmiskallon topografiaan. Luvassa mielenkiintoista musiikkia, hyvää tunnelmaa ja kovaa menoa!
– – –
Esiintyjät:
DAI KAHT
Kajaanin korven outolintu ammentaa musikaalista synteesiä zeuhlista, avant- ja progerokista fuusioon ja tulisiin etnopoljentoihin. Yhtye elää kosmista sagaansa, joka kiteyttää ihmisyyden syvimmin haudatut tunteet ennustetuista lokikirjoistaan. Transsendenssi loihditaan tulevaisuuden kielellä ”kolöniel”, mutta myös englanninkielisillä kiteytyksillä. Yhtye on julkaissut matkallaan kaksi pitkäsoittoa, ”Dai Kaht” (2017) ja ”Dai Kaht II” (2020) ja inkarnoi kolmannen julkaisunsa parissa.
https://instagram.com/daikaht?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://open.spotify.com/artist/1Uc7eYWu2gsCPKcn6trBvx
https://www.facebook.com/DaiKahtBand
.
AQUA-WRECK
Progressiivista rockia soittava Aqua-Wreck on viisihenkinen yhtye, jonka instrumentaatioon kuuluvat perinteisten bändisoitinten lisäksi trumpetti ja saksofoni. Se johdattaa kuulijansa musiikillisen merensä pohjukkoihin, tutkimaan pinnan alta löytyviä maailmoja. Inspiraationsa se ottaa, milloin ihmismielen oikullisuudesta, toisinaan pöydän läimimisestä. Musiikissaan soi vaikutteita hard rockista, R&B:ista, jazzista ja klassisesta musiikista. Tärkeässä osassa ovat monipuolinen dynamiikka, rikas harmoniamaailma ja kiinnostavat sovitukset.
https://open.spotify.com/artist/0GKIYNYoK67Q6gta2DdT1z
https://www.instagram.com/aquawreck/
.
ALTER:
Alter on helsinkiläinen, syksyllä 2020 perustettu yhtye, joka yhdistelee suvereenisti soundissaan psykedeelistä rockia ja doom metalia, multaisin death metal -vokaalein ja progressiivisin kitarakuvioin höystettynä. Alter julkaisi ensimmäisen EP:nsä helmikuussa. Yhtyeen livemeininkiä on kehuttu ja juurikin keikoilla Alterin musiikki pääsee täysin oikeuksiinsa.
https://www.instagram.com/altersounds/
https://www.facebook.com/altersounds
https://altersounds.bandcamp.com/album/dreams-come-through
– – –
Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).
– – –
Ovet: 20.30
Show: 21.00
– – –
Noudatamme turvallisen tilan periaatteita

Tiedot

Päivämäärä:
7 kesäkuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1266533240943213