Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KAJO, Helmi Ada, raunio

June 27 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€

KAJO, Helmi Ada & raunio esiintyvät Bar Loosessa 27.6.!
.
Aikataulu:
– – –
20.30 ovet
21.00 raunio
21.45 Helmi Ada
22.30 KAJO
– – –
Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).
– – –
KAJO on kaihoisaa elektronista iskelmää soittava trio, joka kertoo musiikillaan tarinoita suurista tunteista elämän pienissä hetkissä. Yhtyeen kappaleet ovat inspiroituneet muun muassa lapsuuden maisemista, yhteiskunnallisista ilmiöistä ja saavuttamattomasta rakkaudesta. Laulaja-kiipparisti Sara Joensuu, kitaristi Saku Anttila ja basisti-”kiskajäbä” Juho Salaterä muodostavat vahvan musiikillisen kolmikannan, jossa orgaaniset sekä elektroniset elementit kohtaavat luoden kuulaan kirkkaan saundimaailman.
.
KAJO julkaisi vuonna 2020 esikoisalbumin Periferia, ja valmistelee nyt toista pitkäsoittoaan. Yhtye on julkaissut aktiivisesti uutta musiikkia, joista tuoreimpana huhtikuussa 2024 julkaistu Helmiä. Bar Loosessa KAJO soittaa esimakua tulevalta albumiltaan.
.
Instagram: https://www.instagram.com/kajoyhtye/
Facebook: https://www.facebook.com/KAJOyhtye
Tiktok: https://www.tiktok.com/@kajoyhtye
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2LQ6bFO3ZqfzKUYrV3Fazt…

Helmi Ada on vesantolaislähtöinen, nyttemmin pispalalaistunut laulaja-lauluntekijä, jonka poprock-kappaleet kertovat aikuistumisen kasvukivuista, oman tien etsimisestä, ihmissuhteista ja etenkin rakkaudesta. Artistiprojektina alkanut Helmi Ada on kasvanut rock-bändiksi. Kokoonpano viimeistelee parhaillaan ensimmäistä kokopitkää studioalbumiaan Hollywood House -studiolla Helsingissä. Tulevan pitkäsoiton toinen single Kotona on kivaa julkaistiin 10.5.2024. Single on nostettu Spotifyn Suomirock tänään -listalle ja se on saanut soittoja Radio Helsingin ja Yle Radio Suomen taajuuksilla.
.
Helmi Adan esikois-EP Puolitotuuksia julkaistiin elokuussa 2022 ja siitä lähtien Helmi Ada on keikkaillut soolona, duona ja viisihenkisen bändin voimin. Puolitotuuksia EP huomioitiin Ylen musiikkiohjelmissa, Radio Helsingissä, Suomen Spotifyn soittolistoilla sekä Rumbassa. Bar Loosessa Helmi Ada Helmi Ada nähdään erikoiskokoonpanolla, perkussionistin, basistin ja kitaristin kanssa.
.
Instagram: https://www.instagram.com/helmiadadaa/
Facebook: https://www.facebook.com/helmiadadaa
Tiktok: https://www.tiktok.com/@helmiadadaa
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1c0z82L730om1smkNCNHCE

raunio
Laulaja-lauluntekijä raunion kappaleet viipyileevät menneessä ja tulevassa, toteutuneessa ja toivotussa. Lauluissa toistuva kaipauksen teema paikantuu arkisiin yksityiskohtiin, kuten kevätauringon häikäisyyn, roskiksien vaihtamiseen ja radion pauhuun. Artistinimen takaa löytyy Johannes Purovaara, joka työskentelee myös tanssijana ja näyttelijänä. Bar Loosessa raunion kanssa soittavat Pietari Purovaara ja Ville Verkkapuro.
.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/54FUOXgbujqudrqb7rX153…

Details

Date:
June 27
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
7€
Website:
https://www.facebook.com/events/763102809361583/