Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hyena Go-Go: Hash, Spotless Souls, Vertigo

June 26 @ 9:00 pm - 11:00 pm

8€
HYENA GO-GO 26.6: HASH, SPOTLESS SOULS, VERTIGO
Bar Loosen jytäkellarissa järjestettävä Hyena Go-Go on menevä klubi kaikille rytminnälkäisille ja laumahenkisille rockdiggareille, joiden leuat kestävät pureskella kaikenlaista elävää musiikkia eläinkunnan marginaalin ulkopuolella. Yllättäviä yhdistelmiä, tuttuja naamoja, tuoreita nimiä, uusia yleisöjä sekä kattauksia, joita esiintyjät ja yleisö eivät välttämättä itsekään olisi osanneet kuvitella.
– – –
HASH on Helsinkiläinen rocktrio joka tunnetaan maagisista keikoista ja omaperäisestä otteesta katupaahtoon. Vaikutteita on 70-luvun glam rockista garageen ja grungeen mutta jokainen ilta sisältää myös yllätyksiä ja uutta musaa. Harvoin keikkailevat paikallislegendat julkaisivat ensimmäisen LP:nsä “Sex Sex Sex” 2023 ja työstävät tällä hetkellä uutta pitkäsoittoa “Speed Games”.
– – –
SPOTLESS SOULS on nelihenkinen yhtye Helsingistä, joka soittaa ambientin, soulin ja taiderockin elementtejä yhdistelevää musiikkia. Inspiraatiota on saatu mm. sellaisilta nimiltä kuten Lana del Rey, Puma Blue, Portishead, Amy Winehouse ja The Cure.
– – –
VERTIGO on tuore ja tummavireinen vaihtoehtorock-bändi Helsingistä. Luomalla melankolisen tunnelman purskahduksilla silkkaa intoa he saavat yleisön joko liikuttamaan lantioitaan tai liikuttamaan lähelle kyyneleitä.
– – –
Levyjä pyörittelevät ennen bändiä ja niiden välissä DJ:t Punk-Lari ja Hell O’ Kitty.
Liput 8 € ovelta + 3,5 € eteispalvelumaksu

Details

Date:
June 26
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
8€
Website:
https://www.facebook.com/events/429295119905477/