Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tanssiva Karhu & Fox Confession

17 marraskuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

12€
Kaksi omaleimaisen tunnelman taitavaa yhtyettä ensi kertaa yhteiskeikalla syksyisessä perjantai-illassa. Sekä Tanssiva Karhu että Fox Confession julkaisivat huolella kypsytetyt debyyttialbuminsa tänä vuonna.
.
TANSSIVA KARHU
Tanssiva Karhu ilmenee ryhmänä haaveilijoita, tajunnan tuolle puolen viettävinä äänikudelmina, maahan sidottuna ja korkeissa virroissa ajelehtivana muunnelmana popmusiikin alkuaineistoa. Se askeltaa vuosikymmenten halki kohti 2020-lukua tuomisinaan mielikuvituksellinen seos melodista folkrockia, väreilevää psykedeliaa ja helmeilevää poppia.
Luonnossa-albumi julkaistiin tänä syksynä.
.
FOX CONFESSION
Fox Confessionin cinedramaattinen pop lipuu elokuvallisissa tunnelmissa kuin road movie Ivalosta Grand Canyoniin. Jos jonkun, tämän bändin voi kuvitella mukaan David Lynchin maailman mystisiin kohtauksiin, mutta aivan yhtä hyvin vaikkapa The Cardigansin kanssa samalle lavalle Lollapaloozaan. Kappaleissa kuuluu vaikutteita mm. americanasta, slaavilaisesta melankoliasta, 60-luvun tyttöbändeistä ja countrystä aina jopa tangoon asti. Bändin supervoimana ovat moniääniset harmoniat ja koskettavan kauniit melodiat, eletyn elämän riipaiseva mutta kauniisti hallittu soundi. Kaikilla yhtyeen jäsenillä on oma värikäs historiansa suomalaisessa musiikkimaailmassa, aiemmista kokoonpanoista mainittakoon Thee Ultra Bimboos, Hearthill, Barbe-Q-Barbies ja Turku Romantic Movement.
.
Fox Confessionin musiikki voi saada sinut itkemään, ja samalla se lohduttaa lempeästi. Kuin leffateatterin turvallinen hämärä, kun eteen piirtyy tunnistettava, elämän kokoinen kuva. It’s a good day to cry.
Esikoisalbumi Full Moon Play julkaistiin keväällä.
– – –
Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Fox Confession
22.00 Tanssiva Karhu
– – –
…ovelta 14 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
17 marraskuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
12€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1046679560034621/