Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hugo Cajan & Todellisuus, Pleasant Flow, Gritty Details

16 marraskuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Helsingin underground-rockin kerma kerääntyy taas Bar Looseen juhlistamaan Hugo Cajan’n uuden kappaleen julkaisua torstaina 16.11.
.
Vauhtia on enemmän
Tunnetta on enemmän
Rakkautta on enemmän
Täällä kuin missään muualla.
Tervetuloa.
– – –
Hugo Cajan & Todellisuus
Hugo Cajan & Todellisuus on energinen livebändi, jonka soundi on uniikki yhdistelmä pop- rock- ja alternative- suuntauksista 60-luvulta nykypäivään saakka. Post-punkiin ja psykedeliaan ihastunut laulunkirjoittaja loihtii suomenkielistä, modernia indie-rockia ihmisenä kasvamisesta, aikamme mielen spiraaleista ja vapaudesta. Tervetuloa indie-rockin uusille aalloille.
– – –
Pleasant Flow
Pleasant Flow on Punavuorelaisen biljardisalin alakerrassa tiiviistä kaveriporukasta kasvanut rockbändi, joka erottuu nuorekkaalla ja purevalla soundilla suomalaisen rockin nykyskenestä. Omaleimainen pilke silmäkulmassa, Pleasant Flown napakat kitarariffit, luovat sovitukset ja vahva biisinkirjoitus yhdistyvät kokonaisuudeksi, jota on mahdotonta vastustaa.
Vuonna 2023 bändi on kiertänyt klubeja ja valloittanut yleisöjä kipinöivällä ja intensiivisellä esiintymisellään. Saman vuoden syksyllä julkaistu debyytti-EP ”Life is Good..?” on vakiinnuttanut bändin soundin; 2000-luvun alun inspiroimaa, terävää ja viekasta Indie-rockia vihasta, rakkaudesta, ja kaikesta siltä väliltä.
Gritty Details
Aiemmin nimellä Cruel Blue tunnettu yhtye soittaa modernin kuuloista, mutta historiasta ammentavaa kitaravetoista hard/pop rockia.
Lyriikoiden yksinkertaiset fraasit piilottavat alleen usein monia merkityksiä ja kappaleiden melodiset ja lyyriset koukut nappaavat kuuntelijan korvasta kiinni, eivätkä päästä irti.
( Yhtye on tunnettu ennen nimellä Cruel Blue. )
– – –
Show 21 // Liput 7 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
16 marraskuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/649536440634988