Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PAHAN IKONI -levyjulkkarit, RATFACE & MISTERER

4 marraskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

9€
Bar Loosessa kytee rässijuhlat, kun pimeneviin iltoihin roihun sytyttävät kolme kovaa helsinkiläisorkesteria. Syytä juhlaan onkin, sillä kyseessä on rässijuhlien messias Pahan Ikonin debyyttialbumi ’Ikonoklasti’ levyjulkkarit, joka soitetaan tapahtumassa kokonaisuudessaan livenä alusta loppuun!
Tulitukea iltaan antavat hardcore punk -kolonna RATFACE sekä suomalaisen Thrash Metalin uuden aallon suurlähettiläs MISTERER. Tätä iltamaa et halua missata. Ota kaverisikin mukaan, tule, näe ja koe!

Liput ennakkoon 9 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu): https://www.tiketti.fi/pahan-ikoni-ratface-misterer-bar-loose-helsinki-lippuja/85577

PAHAN IKONI on helsinkiläinen trash/death metal -yhtye, jonka tarjoilemassa rässijuhlassa kättä lyövät mielenräjäyttävät suomenkieliset sanoitukset, timantinkovat kitarariffit ja teräksenkova liveakti.
Liudan single-julkaisuja ja kaksi EP:tä julkaisseella sekä debyyttialbumiaan tälle vuodelle ponnistavalla yhtyeellä on takana yli 50 keikkaa ympäri Suomea mm. Tuskassa ja Nummirockissa.
RATFACE on suomalainen MC Respektorin luotsaama hardcore punk -yhtye est 2006. Yhtyeen sanoitukset käsittelevät pääasiassa alkoholin käyttöä ja rellestämistä. ”Tää on se bändi minkä kaikki tietää!”
MISTERER on laulusolisti-rumpali Mikko Herrasen johtama helsinkiläinen Thrash/Groove Metal -bändi, jonka perkeleen kova live-esiintyminen ei jätä ketään kylmäksi, ja jäljelle jääneet epäilijät pannaan kylmäksi!

Tiedot

Päivämäärä:
4 marraskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
9€

Järjestäjä