Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keidas, Piela, Eino & Koskettajat

3 marraskuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

KEIDAS
Uudeksi Kasevaksi tituleerattu kitararockin sateenkaaren alla lämmittelevä Keidas luottaa ihmisiin ja rakastaa kitarasooloja. Nelikko julkaisi keväällä ensialbuminsa ”Olen ajatellut sinua usein” ja työstää parhaillaan toista albumiaan, joka voisi olla unohtuneen kesäyön soundtrack. Vuonna 2018 perustettu yhtye ponnistaa Helsingistä ja pitää hauskaa keikoilla.
PIELA
Piela on vuonna 2019 perustettu nelihenkinen poprock-yhtye. Bändi on julkaissut omaa musiikkia tasaiseen tahtiin, viimeisimmäksi esikoislevyn Pimeää pakoon toukokuussa 2022.
Yhtye on päässyt pikkuhiljaa musiikin julkaisemisen lisäksi myös keikkailun makuun ja ihmiset ovat olleet keikoista varsin kiinnostuneita. Pielan biisejä tulkitsee upean lauluäänen omaava ja livenä karismaattinen Reetta Karhunen. Lisäksi bändiin kuuluu Niilo Salo, Mitro Matsi ja Joonas Penttinen.
”Selät vastakkain” musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=ufoGmBZBluI
EINO & KOSKETTAJAT
Eino & Koskettajat on tamperelais-helsinkiläinen rock-yhtye, joka pitää tarttuvista melodioista, ovelista sointukierroista ja eeppisistä pop-koukuista. Bändin musiikissa voi kuulla vaikutteita klassisilta rock-yhtyeiltä kuten Beatles, Doors ja Queen, mutta sympaattisen suomalaiseen tyyliin kuten Rauli Badding Somerjoki, Risto, Ville Leinonen ja Tehosekoitin.
Ensimmäisen levynsä “Ennen ja nyt” Eino julkaisi keväällä 2020 Alba Recordsin kautta ja se sai innostuneen vastaanoton. Debyyttisingle “Onneks on” näkyi Spotify-listoilla, ja sitä seuranneet “Menolippu” ja “Sitkun” soivat Radio Suomessa asti.
Korona-aikana Eino & Koskettajat ovat olleet ahkerana studiossa muun muassa Ukkosmaine- ja Pihka Is My Name -yhtyeistä tutun Lasse Turusen kanssa. Tiukkaan ja sielukkaaseen bändisoittoon nojaava toinen pitkäsoitto julkaistiin alkuvuodesta 2022.
”Pullon henki” musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=vU7LBisJymw

Tiedot

Päivämäärä:
3 marraskuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/576737100841343/