Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Molotovs (UK), The Halophones, Refugees

May 29 @ 9:00 pm - 11:30 pm

10€
Bar Loosen jytäkellarissa keväällä 2024 jatkuva Hyena Go-Go on menevä klubi kaikille rytminnälkäisille ja laumahenkisille rockdiggareille, joiden leuat kestävät pureskella kaikenlaista elävää musiikkia eläinkunnan marginaalin ulkopuolella. Yllättäviä yhdistelmiä, tuttuja naamoja, tuoreita nimiä, uusia yleisöjä sekä kattauksia, joita esiintyjät ja yleisö eivät välttämättä itsekään olisi osanneet kuvitella.
– – –
The Molotovs (UK)
Pete Dohertyn sanoin: Fuckin Ace!
Räjähtivät siinä 2020 tienoilla Lontoon liveskeneen modikampauksilla, Go-Go-bootseilla ja Rickenbackereilla aseistettuna, ottivat ns. tilan haltuun, ja about 200 keikkaa myöhemmin on lämpätty The Libertinesin lisäksi mm. Blondieta, Paul Cookia & Glen Matlockia, Sham 69:a, The Subwaysia ja The Vaporsia.
Vaikutteethan näillä Ribbentropien vastakohdilla menee the Whosta the Clashiin ja the Jamiin, ja Oasiksesta the Libertinesin kautta aina Arctic Monkeysiin. Tää trio tuo mukanaan rokin kiertoradalle vaivatonta swaggeria, iskeviä biisejä, sähköistä latausta ja nuoren brittirock-sukupolven ilmavoimien eturintaman.
.
The Halophones
Harvoja bändejä kehottaa skippaamaan Keski-Euroopan ja painumaan suoraan Britteihin. Autotalli-indie-kvartetti The Halophones on sellainen bändi, ja nehän painukin sinne viime syksynä! Suoraan Camdenin Dingwallsiin lämppäämään the Molotovsia! Loppuunmyydystä Kanaalibaarin-reissusta tuodaan nyt toukokuussa tuliaisia menohyeenaklubille, Halopuhelin-Aten synttäreiden kunniaksi. Milloin se albumi tulee?
.
Refugees
“Refut” on lähin asia the Replacementsia Stadissa, piste.
Viagra Boysia näkee täällä sen verran harvoin, mikä ei haittaa, kun meiltä löytyy omasta takaa niillekin “skidisti epävireessä ja aina skidisti sekaisin” oleva vastine. Kakkosalbumia valmistellaan edelleen jossain garagen, popin, punkin ja progen epäpyhässä maastossa.
– – –
Illan soittolistavastaavan pestiä ennen bändiä ja niiden välissä hoitelee DJ Punk-Lari.
– – –
Liput ennakkoon 10 euroa, ovelta 12 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
May 29
Time:
9:00 pm - 11:30 pm
Cost:
10€
Website:
https://www.facebook.com/events/730075622599580