Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SHADOWPLAY w/ Bela Lugosi Dj’s

November 25, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

20€

40 vuotta sitten kaksi nuorukaista päätti perustaa bändin. Punk ja uusi aalto oli koluttu läpi ja piti etsiä jotain uutta, lähteä matkalle intuition ja vaistojen varassa, vailla huolta siitä, minne päädytään. Bändin nimeksi tuli Shadowplay ja nimensä mukaisesti se tuntui leikkivän varjoissa täysin omassa maailmassaan ja valovuosien päässä valtavirrasta, vaikka saikin osakseen arvostusta ulkomaita myöten. Jopa takavuosien nirppanokkaiset brittiläiset rockraamatut NME ja Melody Maker ihastuivat Shadowplayhin.

Tärkeintä kuitenkin on matkan ja etsimisen jatkuminen, pitkistäkin keikkatauoista huolimatta. Siksi Shadowpaly aktivoituu taas ja katsoo, mihin suuntaan tällä kertaa lähdetään.

Mukana menossa on toinen nelikymppinen Bela Lugosi -klubi, jonka DJ:t Samurai-Timppa ja Herbert Hop nousevat esikuvaansa kunnioittaen arkuistaan ja herättävät legendaarisen klubinsa eloon.

Lisäksi illan aikana vietetään kesällä ilmestyneen Bändilaboratorio – Tarinoita Lepakkoluolasta -kirjan jälkijulkkareita. Opuksen sivuilta voi lukea lisää Shadowplaystä ja sen matkakumppaneista.

Details

Date:
November 25, 2022
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
20€
Website:
https://www.tiketti.fi/shadowplay-bela-lugosi-dj-s-bar-loose-helsinki-lippuja/85515