Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

See You In Hell #12: Hanging Garden, Counting Hours, Cataleptic

May 25 @ 8:30 pm - 11:30 pm

Bar Loosessa nähdään kerran kuussa kovatasoiset Hellsinki Metal Festivalin ja Bar Loosen yhteistyössä toteuttamat See You In Hell -metalliklubit, jotka esittelevät monipuolisesti suomalaista metallimusiikkia vanhoista legendoista aina uusiin tulokkaisiin. Keikkojen lisäksi luvassa on arvontoja, joissa voi voittaa festariliput.
– – –
Lauantai toukokuun 25.päivä on melodisen ja melankolisen doom/death metallin juhlaa!
Majesteetillisen metallin sanansaattaja HANGING GARDEN on lipunut kohti suomalaisen metallin kärkeä vahvojen albumien siivittämänä. Viimeiset albumit ”The Garden” ja ”Skeleton Lake” ovat niittäneet mairittelevia arvioita alan medioissa niin kotimaassa kuin ulkomailla.
.
Säästeliäästi esiintynyt yhtye on aktivoitunut viime aikoina myös liverintamalla, jossa se on onnistunut siirtämään ihokarvoja nostattavan tunnelman levylautaselta klubuolosuhteisiin.
Bändin esiintyminen on tapaus, jonka jokaisen melankolisen metallin ystävän on suositeltavaa laittaa kalenteriin.
– – –
Vanhan koulukunnan raskasta death/doom metallia vetävän vantaalaisen COUNTING HOURSin juuret yltävät vuoteen 2015, ja sen kokoonpanosta löytyy kokemusta muun muassa Impaled Nazarenen, Shape Of Despairin ja The Chantin kaltaisten yhtyeiden riveistä.
.
Bändin musiikissa voidaan kuulla kaikuja muun muassa Paradise Lostista ja Katatoniasta, mutta se lyö näistä aineksista tiskiin vahvasti omalta maistuvan keitoksensa.
Tuore kakkoslevy “The Wishing Tomb” tuli pihalle alkuvuodesta 2024 ja se on kerännyt runsaasti kiitosta metallimedioissa.
– – –
Jo yli 20 vuotta CATALEPTIC on tehnyt musiikkia joka ylittää genrerajat ja tinkimättömästi mennyt omaa polkuaan ottaen vaikutteita kaikesta mistä he pitävät metalli- ja rockmusiikin raskaammassa puolessa. Bändin musiikissa voidaan kuulla vaikutteita Paradise Lostista Carnivoreen, Katatoniasta Sentencedin kautta Black Sabbathiin.
– – – –

Details

Date:
May 25
Time:
8:30 pm - 11:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/1492705304977957