Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lumo, Vanna, Manna.mai

March 20 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Kolme valloittavaa helsinkiläistä artistia livenä Bar Loosessa Keskiviikkona 20.3. Klo 21 eteenpäin. Tule ja ota kaverisi mukaan nauttimaan kolmen upean naisartistin lumoavista esityksistä ja tuoreesta saundista!
– – –
Ovet klo 20.30 // Show klo 21.
Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).
***
LUMO
Lumo on helsinkiläinen artisti, lauluntekijä ja tuottaja. Tuotannoissa yhdistellään rohkeasti eri genrejä suomipopista houseen ja melodiseen tranceen. Artisti luo musiikkia sydämestä joka on kokenut kiintymystä ja menetystä, ja tuntee tunteet vahvoina. Myrskyn keskeltä Lumo löytää kuitenkin valoa. Teksteissä sukelletaan syvyyksiin etsimään totuutta ja noustaan korkealle voittamaan pelkoja. Lumo tekee parhaillaan ensimmäistä EP:tään.
IG: lumomusiikki
.
VANNA
Vanna on helsinkiläinen artisti ja lauluntekijä, jonka musiikissa yhdistyvät moniulotteiset sanoitukset ja innovatiiviset poptuotannot. Artisti julkaisi ensimmäisen singlensä ‘Reitti pois täältä’ syksyllä 2022 ja kappale otettiin mielenkiinnolla vastaan suoratoistopalveluissa ja radiokanavilla. Vannan tekstit uivat elämän melankolisemmissa vesissä ja upottavat kuulijan
maailmaansa. “Vanna pistää sydänvertaan peliin siinä määrin, että jo yksistään se kantaa hauraan jykevän popkappaleen satamaan asti”. (Mika Roth, Desibeli).
IG: vannamusiikki
.
MANNA.MAI
Manna.mai on helsinkiläinen artisti, lauluntekijä ja tuottaja. Elektronista poppia tekevä artisti julkaisi debyyttisinglensä syksyllä 2022 ja ep:n haluun vaan et sä tiedät toukokuussa 2023. Melankoliaa rakastava manna.mai tuo herkkiin tunteisiin ja tarinoihin kontrastia synkillä saundeilla.
IG: manna.mai
***
Tervetuloa!

Details

Date:
March 20
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
7€
Website:
https://www.facebook.com/events/1131201501368132