Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kivesveto Go Go w/ Heavenly Hindquarters + DJ Joe Caligula

June 1 @ 9:00 pm - 11:30 pm

Ankeen kesän avajaisviikonloppu!
– – –
Kivesveto Go Go julkaisee uutta ja vanhaa musiikkia ja soittaa sen kunniaksi peräti kaksi keikkaa Bar Loosessa touko-kesäkuun taitteessa. Kivarit soittaa molemmilla keikoilla toisistaan poikkeavat setit, vaihtuvien lämppäreiden kanssa, joten kumpaakaan iltaa ei kannata missata!
– – –

Lauantaina 1.6. juhlat jatkuvat uuden Tuomiopäivä-seiskatuumaisen julkaisubileiden merkeissä. Keikalla kuullaan uuden julkaisun kaikki kappaleet sekä perussetti vanhempia klassikoita. Lauantain lämmittelybändinä nähdään harvinaista herkkua, sillä ennen Kivareita lavalle nousee yksinoikeudella todellinen yllätysnimini Heavenly Hindquaters!
– – –
Heavenly Hindquarters
Maineeltaan aavistuksen mystinen, viime vuosina erittäin harvoin elävänä bongattu Heavenly Hindquaters palaa lavalle entistä ehompana tai vähintään yhtä kömpelönä ja keskeneräisenä kuin kulta-aikoinaan noin kymmen tahi viisitoista ajast’aikaa takaperin.
.
Konkarit ja konssöörit muistanevat tämän neljän miehen ja yhden naisen kokoonpanon esimerkiksi legendaarisesta Am I Death Or Just Naked? -demostaan, joka aikoinaan herätti kuhinaa itäisen kantakaupungin erittäin eksklusiivisissa harrastajapiireissä.
.
Punkrockiinsa niin CBGB’sin kulta-ajoista kuin 60-luvun heleän ajattomista pop-melodioista vaikutteita ammentaneen yhtyeen musiikkia on kuvailtu yhtäältä ”hahmottomaksi mekkalaksi”, toisaalta ”T-REXiksi tuplanopeudella”. Mikäli siis bändiin ei ole aiemmin tullut tutustuttua, on nyt korkea aika saapua muodostamaan asiasta mielipide!
– – –
Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Heavenly Hindquarters
22.00 Kivesveto Go Go

– – –

Liput ennakkoon 13 euroa: https://www.tiketti.fi/kivesveto-go-go-bar-loose-helsinki-lippuja/100002
…ovelta 15 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
June 1
Time:
9:00 pm - 11:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/1090627195571199