Loading Events

« All Events

Joni Ekman Group & Lätsä

June 7 @ 9:00 pm - 11:00 pm

€14
JONI EKMAN GROUP
Joni Ekman, tuo Someron lahja Tampereelle, on eittämättä yksi tämän hetken tuotteliaimmista ja aktiivisimmista musiikintekijöistä, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä Suomen nuoremman rock-sukupolven kovimmista kitaristeista. Ahkeran laulaja-lauluntekijän viimeisin pitkäsoitto, loppuvuodesta 2022 julkaistu EkMania! tarjoaa tuplamitan verran kepeää pehmorokkia, jonka boogie kuljettaa rokkipoliisitkin sulavasti diskopallon alle.
.
Joni Ekman Group -livekokoonpanonsa vaikuttavat Jonin haalari-Hiwatt-soundin lisäksi mm. Jukka Nousiaisen kokoonpanoissa tahtia lyövä jytämimmi Sini Suvanto sekä viiden laudaturin bassotaiteilija Kalle Stenvik.
– – –
LÄTSÄ
Lätsä on lahjakas uuden polven lauluntekijä, jota on tyylillisesti verrattu vanhoihin suomi-rockin mestareihin kuten Dave Lindholmiin ja J. Karjalaiseen. Hän rakentaa siltaa kotimaisen indien ja klassisen suomi-rockin välille otteella, jossa kuuluu tuore energia ja oma ääni. Erikokoisilla kokoonpanoilla esiintyvä yhtye kanavoi järkyttävän energialatauksen ja keikat ovat keränneet haltioitunutta vastaanottoa. Lätsän suitsutettu debyyttialbumi julkaistiin syyskuussa 2020. Helmi Levyt julkaisi lokakuussa 2023 yhtyeen odotetun toisen albumin II, joka sai kriitikoilta hyvän vastaanoton.
.
Bändin singlet ovat soineet YleX:n, Radio Suomen ja Radio Helsingin lisäksi Spotifyn isoilla New Music Friday ja Suomirock tänään -soittolistoilla. Lätsää on kuultu yhteiskeikoilla mm. Antti Aution, Tuomari Nurmion, Litku Klemetin, Jukka Nousiainen & Kumpp.:in, Räjäyttäjien, Joose Keskitalon, Laura Moision, Hulda Huiman ja Joni Ekmanin kanssa

– – –
Soittoaikataulu:
20.30 ovet
21.00 Lätsä
22.00 Joni Ekman Group
23.00 disko: DJ John Curtain
– – –
Tapahtuman ennakkoliput myynnissä nyt: https://www.tiketti.fi/joni-ekman-group-latsa-bar-loose-helsinki-lippuja/100287

Details

Date:
June 7
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
€14
Website:
https://www.facebook.com/events/3575501786006148/