Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jack Friday: Rosita Luu duo

May 19, 2023 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Toukokuussa käynnistyvä Jack Friday* -klubisarja marssittaa Bar Loosen lavalle vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Viidestä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen ja myös blues rockin syövereihin. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

– – –

Kolmannella Jack Friday -klubilla esiintyvä Rosita Luu on monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektronisesta musiikista, soulista, jazzista kuin kantristakin. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä sanoituksien lisäksi. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

Rosita Luun vuonna 2021 julkaistu albumi Samettisuu oli ehdolla Emma-gaalassa Kriitikoiden valinta ja Vuoden yleisöäänestys kategorioissa. Samettisuu -albumi listattiin julkaisuvuonnaan mm. Soundin Vuoden kotimainen albumi -listan sijalle kolme. Samana vuonna Rosita Luu valittiin YleX:n tulevaisuuden tähtiä ennustavaan Läpimurto-listaukseen. Artisti on julkaissut kolme albumia, joista tuorein Maaginen elävä ilmestyi helmikuussa 2022.

– – –

Aikataulu:

17.00 ovet ja edullisia after work -herkkuja
19.30 Rosita Luu duo

– – –

Vapaa pääsy!

– – –

Klubit:

5.5. Ben Granfelt
12.5. Honky T. Hyena & Star Marcs
19.5. Rosita Luu
2.6. Suad
9.6. Iris Kukka
– – –

* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa toukokuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä

Details

Date:
May 19, 2023
Time:
7:30 pm - 9:00 pm