Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jack Friday: Pekka Nisu

May 24 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Vapaa pääsy!
Bar Loosessa jo kuudetta kertaa järjestettävä Jack Friday* marssittaa Bar Loosen lavalle vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Neljästä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen ja myös soulin syövereihin. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
– – –

Pekka Nisu esittää sydänmaarockia. Musiikissa yhdistyvät persoonallisella tavalla countryvaikutteinen rock ja tarinat, jotka sijoittuvat suomalaisen maaseudun peltomaisemiin ja pikkukaupunkeihin. Uusi albumi Lauhanmaa on koskettava ja kirkas kuvaus maaseudun nykytilasta. Levyn tarinoissa yksityisestä kokemuksesta tulee yhteinen. Ennen soolouralle siirtymistä Nisu vastasi vuonna 2020 lopettaneen Pimeys-yhtyeen lukuisien klassikoiden kirjoittamisesta.

– – –
Klubit:
10.5. Rebekka Holi
17.5. Kissa (soolo)
24.5. Pekka Nisu
31.5. Emilia Sisco
– – –
Aikataulu:
17.00 ovet ja edullisia after work -herkkuja
19.30 show
K18 // Vapaa pääsy!
– – –
* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa toukokuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä.

Details

Date:
May 24
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
Vapaa pääsy!