Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jack Friday: Emilia Sisco

May 31 @ 7:00 pm

Vapaa pääsy!
Bar Loosessa jo kuudetta kertaa järjestettävä Jack Friday* marssittaa Bar Loosen lavalle vakuuttavan nipun kotimaisen vaihtoehtomusiikin kärkinimiä. Neljästä erillisestä klubi-illasta koostuva tapahtumasarja tarjoaa kattavan ja mielenkiintoisen matkan suomalaisen indie-skenen ja myös soulin syövereihin. Tapahtumiin on vapaa pääsy.
.
Retrotyylistä soulia, bluesia ja jazzia esittävää laulaja-lauluntekijä Emilia Siscoa (oik. nim. Emilia Heinonen) on jo vuosia pidetty yhtenä kotimaisen rytmimusiikkiskenen suurimpana lupauksena, joka on uraansa luodessaan alati vain kehittynyt ja antanut timanttina odottaa hioutumistaan. Ennen kuin kansainvälisesti arvostettu helsinkiläinen Timmion Records otti hänet suojiinsa vuonna 2018, hän ehti saman vuosikymmenen alkupuolella vaikuttaa kokoonpanoissa Emilia & The Soulmates ja Half Past Never Band, jotka ovat monelle tuttuja esimerkiksi Funky Elephant -festivaaleilta.
– – –
Klubit:
10.5. Rebekka Holi
17.5. Kissa (soolo)
24.5. Pekka Nisu
31.5. Emilia Sisco
– – –
Aikataulu:
17.00 ovet ja edullisia after work -herkkuja
19.30 show
K18 // Vapaa pääsy!
– – –
* Jack Daniel’sin tislaamo sijaitsee Moore Countyssa. Kyseinen maakunta on ”kuiva” eli vaikka kieltolaki kumottiinkin Yhdysvalloissa vuonna 1933, päättivät muutamat maakunnat säilyttää lain, joista Moore County on siis yksi esimerkki. Tähän tekee poikkeuksen Jack Danielsin tislaamo, jonka putiikista voi ostaa ”sisustuksellisia viskipulloja”. Tislaamo helpottaa työntekijöidensä kuivuutta jakamalla joka kuun ensimmäisenä perjantaina palkkakuoren kyljessä pullollisen sitä itseään. Tästä perinteestä on kehittynyt Jack Friday, jota kulkee myös nimellä Good Friday. Loosessa toukokuun perjantait ovat äärimmäisen hyviä.

Details

Date:
May 31
Time:
7:00 pm
Cost:
Vapaa pääsy!
Website:
https://www.facebook.com/events/1425848758296551/