Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Emmy June, Markus Perttula & Nina Kaitaranta

May 11, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
EMMY JUNE
Laulaja-lauluntekijä Emmy June tarjoilee elämänmakuisia lauluja maailmanlopuista ja uusista aluista. Artisti ammentaa kappaleisiinsa inspiraatiota popmusiikin eri aikakausista ja kumartaa vahvasti singer-songwriter-perinteeseen. Hänen musiikki vie savuisille jazzklubeille, kesäyön unelmiin ja elokuvamaisiin takaa-ajotunnelmiin, sielukkaan sisukkaalla tyylillään. Emmy June julkaisi 10.2.2023 debyyttialbuminsa The Spring, jota juhlistettiin 11.2. loppuunmyydyllä levyjulkkarikeikalla Helsingissä. Artisti nähtiin tänä vuonna myös Radio Helsingin ja Långvikin hotellin keikkasarjassa, esiintyen hotellilla koko helmikuun ajan. The Spring -albumi sai hienosti huomiota mediassa ja ansaitsi Desibeli.net-verkkojulkaisun levyarviossa 4/5 tähteä.
.
NINA KAITARANTA
Nina Kaitarannan musiikissa yhdistyy tunnetiloja maalailevat sanoitukset ja kitaravetoisen bändisoundin särmä. Kaitarannan debyyttialbumi ‘Minä valitsen tämän’ julkaistiin viime syyskuussa. Sitä edelsi EP:t Taite (2021) ja Soitellaan (2019). Pitkäsoiton singlet ‘Kumpaa sutta ruokit’ ja ‘Siltä se näyttää’ nostettiin Spotifyn Suomirock tänään -soittolistalle. Kappaleet ovat saaneet myös radiosoittoa mm. Yle Radio Suomessa ja Radio Helsingissä. Kaitaranta keikkailee sekä yhtyeensä kanssa että soolona ja on toiminut lämppärinä mm. Samae Koskiselle ja Pauli Hanhiniemelle. Kesäkuussa julkaistaan EP nimeltä ‘Hymy herkässä’, jonka ensimmäinen singlelohkaisu ‘Sahara’ tulee ulos 14.4.
“Kaitarannalla on kumma taito kuljettaa kappaleita tavanomaisesta jylhään kuin varkain. ” – Lassi Linnola,
.
.
MARKUS PERTTULA
Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Markus Perttula julkaisee odotetun neljännen albuminsa nimeltään Kun meri nousi yllemme. Albumi tarjoilee monipuolista musiikkia indierockin, folkin ja taidemusiikin välimaastossa. Albumin kappaleet ovat herkkiä ja intensiivisiä tarinoita kasvusta, rakkaudesta ja erosta. Perttulan runolliset lyriikat kietoutuvat kauniisti albumin haikeisiin melodioihin ja sovituksiin. Albumin on tuottanut Spirit Eagle ja Markus Perttula yhdessä, ja sovituksia on hiottu hurmaavista livekeikoistakin tuttujen muusikoiden Nikita Rafaelov (piano ja syntetisaattorit), Niilo Suihko (rummut), Samppa Niemelä (sähkökitara) sekä Spirit Eagle (basso) kanssa.
.
Kun meri nousi yllemme tarjoaa kuulijalle matkan läpi nuoren aikuisuuden, jossa kasvun ja muutoksen teemat nousevat vahvasti esiin. Albumin kappaleet käsittelevät elämän eri vaiheita ja niissä käsitellään monia tunteita, kuten rakkauden iloa ja surua, yksinäisyyttä ja kaipuuta.
– – –
Keikat alkaa 21 // Liput 10 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
May 11, 2023
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
10€
Website:
https://www.facebook.com/events/794624055336559/