Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Blame Me!, ARTKILLS & Roju

July 30, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

8€
Blame Me!
Blame Me! on vaihtoehtorockin tuore tuulenpuuska, joka puhaltaa voimakkaalla melankolisella tunnelmalla ja modernilla melodisella soundilla. Tämä luontevasti rockin ja metallin piirteitä yhdistelevä kokonaisuus tempaa mukaansa ja jää päähän soimaan. Vahva poljento yhdistettynä räiskyvään energiaan saa yleisön takuuvarmasti liikkeelle.
Blame Me! julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa “The Invisible You”, jolta peräti neljä sinkkua päätyi radiokanaville soittoon. Alkuvuodesta yhtye on julkaissut kolme singleä, joista viimeisin “Musket Fire” julkaistiin kesäkuussa.
ARTKILLS
ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu helsinkiläislähtöinen, modernia metallia soittava yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat. ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen ja vaikka yhtye on matkansa alkupäässä, tästä kokoonpanosta tullaan vielä kuulemaan!
Debyyttisingle ”Last goodbyes” julkaistiin 2021 vuoden syyskuussa. Toinen single ”The Fall” julkaistiin saman vuoden marraskuussa musiikkivideon kera. Debyyttijulkaisuiden saagan täydensi viimeisin ”The Game”, joka julkaistiin maaliskuussa 2022.
Roju
Roju on vuonna 2020 perustettu modernia nu-metallia soittava yhtye.
Bändin soundissa yhdistyy häikäilemättömästi vuosituhannen vaihteen nu-metal, joka kietoutuu yhteen modernin metallin, djenttin ja metalcoren kanssa.
Yhtye äänestettiin yhdeksi vuoden lupaavimmaksi tulokkaaksi Kaaoszinen lukijagallupissa 2021.
Roju tarjoilee livenä raskaita riffejä, jotka yhdistettynä bändin energiseen showhun vangitsevat katsojan ja pistävät koko keikkapaikan pomppimaan mukana.
Show 21 // Liput 8 euroa (+3 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
July 30, 2022
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
8€
Website:
https://www.facebook.com/events/774832577028463/