Loading Events

« All Events

ARTKILLS, ST. AURORA & DELTA ENIGMA

December 29 @ 9:00 pm - 11:00 pm

8€
ARTKILLS on vuonna 2020 perustettu alternative-metallia soittava yhtye. Yhtyeen musiikissa yhdistyy niin raskaan musiikin teknisyys, kuin myös tarttuvat ja mukaansatempaavat laulumelodiat.
ARTKILLS on raikas lisä Suomen raskaamman musiikin sceneen ja vaikka yhtye on matkansa alkupäässä, tästä kokoonpanosta tullaan vielä kuulemaan!
Yhtye on julkaisemassa uutta musiikkia syksyllä, joten liveshow tulee tarjoilemaan läjän uusia biisejä!
St. Aurora on Helsinkiläinen alternative rockia soittava yhtye, joka yhdistelee 2000-luvun punk-rock vivahteita metalcoreen ja moderniin rockiin. Melodramaattisen taiteelliset kappaleet toimivat vastapainona lavalla todistettavaan villiin sirkukseen, jossa päät ovat irti ja sukat väärissä jaloissa.
St. Aurora julkaisi keväällä 2021 esikois EP:nsä ja on tällä hetkellä viimeistelemässä toista viiden kappaleen EP:tä.
Delta Enigman perustivat pitkäaikaiset ystävät laulaja/biisinkirjoittaja Vin Valentino ja kitaristi Julian Rose Kotkassa vuonna 2010 heidän ollessa vielä teini-ikäisiä. Yhtyeen muita jäseniä ovat leadkitaristi Sammy Black, basisti Damon Wolf ja rumpali Eddie X.
Biisit ovat kauniita ja popahtavia, mutta samalla raskaita ja surumielisiä. Sama kauneuden ja synkkyyden kontrasti on nähtävissä myös yhtyeen visuaalisuudessa. Delta Enigman kaihoisat biisit saavat syntynsä syvällä laulaja Vinin herkässä olemuksessa tunteiden puhumisen vaikeudesta, sisäisistä peloista ja mielen varjopuolista: ”Omista tunteista puhuminen rehellisesti on tuntunut aina todella vaikealta. Musiikkini kautta pystyn kertomaan tunteista joita en osaisi sanoin kuvailla. Jokaisella meistä on varjopuoli, mutta toisinaan se varjo kasvaa suureksi ja liian raskaaksi kantaa. Kirjoitan tuntemukseni biiseihin symbolisessa ja samaistuttavassa muodossa niin, että jokainen voi löytää niistä itsensä.” -Vin
Ovet 20.30
Soitto alkaa 21.00
Liput 8 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Details

Date:
December 29
Time:
9:00 pm - 11:00 pm
Cost:
8€
Website:
https://www.facebook.com/events/1542165216254142/

Organizer