Loading Events

« All Events

Juhlat, Kustaa, Pelko

October 30 @ 9:00 pm - 11:30 pm

10€

JUHLAT
Maan tämän hetken kiinnostavimpiin indieyhtyeisiin lukeutuva Juhlat ammentaa melodiseen kitarapopiinsa 2000-luvun alun radiohiteistä, skandinaavisesta melankoliasta ja amerikkalaisesta aikuisrockista. Perjantaina 4.10. ilmestyvän Tarinoita -singlen kaihoisan korvamatokertosäkeen ja hengästyttävän poljennon kruunaa kappaleella vieraileva indieikoni Ty Roxy. Syksyllä 2022 ilmestynyt debyyttialbumi Näättekö tekin tätä unta? keräsi kiitettäviä arvioita ja huomioitiin Indie Awardsissa Vuoden tulokas -ehdokkuudella. Odotettu toinen studioalbumi ilmestyy alkuvuodesta 2025.

Check: https://open.spotify.com/artist/01D2EFqqME5IHfIUEuU4el?si=3GvalJ-cT_qCvoiXmEeabg
– – –

PELKO
Olemme helsinkiläinen traumarock-yhtye, joka on luonut nahkansa. Uuden kokoonpanomme intensiiviset esiintymiset ovat keränneet sellaisia kehuja kuin “jumalauta täähän on Dark Abba!”. Parhaillaan valmistelemme bändin kolmatta pitkäsoittoa, jonka teemoina ovat luontokato, ihmisen syyllisyys, oravanpyörä, eläinten tunteet ja tietysti maailmanloppu. Levyltä julkaistiin huhtikuussa ensimmäinen single ja musavideo “Ettei putoa”. Me olemme kiihkeitä, me olemme katarttisia; me olemme sinun puolellasi.
Musavideo ja uusi sinkku: https://youtu.be/O-QLYSqhDTo?si=QfhALe1MFmkmzFsl

– – – 

Kustaa
Ihmisyyden kulmakiviä tutkiva Kustaa koukuttaa kuuntelijan melodisen popin, rockin ja psykedelian kautta. Kustaan esiintymiset ovat elokuvamaisia spektaakkeleita, jotka ravistavat katsojan sisintä ja jättävät pysyvän jäljen. Ahdistuneisuuden aggressiossa vellova levy nimeltä “Ahtaus” julkaistiin 16.8.2024.

– – –
20.30 ovet
21.00 Kustaa
21.45 Pelko
22.30 Juhlat

Details

Date:
October 30
Time:
9:00 pm - 11:30 pm
Cost:
10€