Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

WASTED: Modern Lie -levynjulkaisukeikka w/ Tryer

14 toukokuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

14,5€
Viime vuonna 25-vuotisjuhliaan loppuunmyydyillä keikoilla juhlistanut punk-legenda Wasted ei tyytynyt vain muistelemaan menneitä, vaan julkaisee vihdoin uutta musiikkia. Perjantaina 18. helmikuuta julkaistava single Break You on ensimmäinen uusi Wasted-biisi kuuteen vuoteen. Kappale on samalla ensimmäinen maistiainen huhtikuun 8. päivä julkaistavalta uudelta albumilta Modern Lie, edellisen pitkäsoittonsa Here Comes The Darkness Wasted julkaisi vuonna 2013.
Joensuussa 1996 perustettu Wasted on yksi tämän vuosituhannen kansainvälisesti arvostetuimpia suomalaisia punkrock-yhtyeitä. Bändi on kotimaan lisäksi keikkaillut ahkerasti Euroopan joka kolkassa, nykyään yhtyeen jäsenet asuvat Helsingissä, Berliinissä ja Tampereella. Uuden albumin julkaisevat yhteistyössä suomalainen Combat Rock Industry ja arvostettu saksalainen Sabotage Records.
Uudella albumillaan Wasted on monipuolisempi ja jopa vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. Bändi on yhä vihainen, vilpitön, raaka ja täynnä energiaa, mutta myös viisaampi ja kekseliäämpi. Perinteisen suoraviivaisen punkrockin ohella levyllä kuullan myös tummempia postpunk-vivahteita sekä melodisia hardcore-vaikutteita 80-luvulta. Henkisestä kamppailusta hektisessä nyky-yhteiskunnassa kertova ensimmäinen single Break You on tyylikäs näyte levyn postpunkimmasta puolesta.
Wasted on läpi historiansa ollut sanoituksiltaan vahvasti kantaaottava ja suoraviivainen yhtye, eikä uusi albumi tee tähän poikkeusta. Levyn kappaleet käsittelevät ajatuksia herättävästi muun muassa ilmastonmuutosta, naisvihaa, mielenterveysongelmia, salaliittoteoreetikoita, sotaa ja rasismia.
Illan toisena esiintyjänä lavalle nousee Tampereella vuonna 2010 perustettu Tryer. Yhtye on julkaissut urallaan neljä pitkäsoittoa, jotka ovat saaneet osakseen suitsuttavaa palautetta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Loistavat levyt yhdistettynä yhtyeen tiukkoihin ja energisiin live-vetoihin ovat nostaneet Tryerin viime vuosina kotimaisen punkin kärkinimien joukkoon.
Luvassa siis jälleen nopeaa ja vielä nopeampaa skeittipunk-hardcorea, joka on höystetty niin nopeilla käännöksillä, että välillä saatetaan käydä jopa lähellä ojaa.
Aikataulu:
20.15 ovet
21.00 Tryer
22.00 Wasted
Ennakkoliput on loppuunmyyty, mutta ovelle jää vielä x-määrä lippuja; Emme valitettavasti osaa sanoa tarkkaa lukemaa.

Tiedot

Päivämäärä:
14 toukokuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
14,5€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1311304802683437/