Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valma & KAKKU, Eesa, Ihme-Liisa

3 elokuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€

Valma, KAKKU, Eesa, Ihme-Liisa
.
Joku sanoi varmasti joskus, että elokuussa kesä on jo ohi ja ilon on loputtava. Pötypuhetta, totesivat Ihme-Liisa, Eesa, Valma sekä KAKKU, ja siltä istumalta he päättivät järjestää loppukesän viileimmän ja kuumimman räppi-illan sopivalla ripauksella runonlausuntaa. Tällä Loosen keikalla ei poppia pelätä, mutta illan pääesiintyjät pitävät myös huolen aidosta räpistä.
.
Illan aikataulu:
20.30 Ovet aukeavat
21.00 Ihme-Liisa
21.45 Eesa
22.30 Valma & KAKKU
.
Liput 7 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).
– – –
VALMA on helsinkiläinen rap-artisti, jonka debyyttialbumi La vida Moka julkaistiin elokuussa 2022. Lämmin ja rullaava ysärisoundi on Valman tavaramerkki. Sanoituksissaan artisti pohtii ihmissuhteiden kiemuroita ja kalliolaisen nuoren naisen mielenmaisemaa; huijarisyndroomasta elämäntaparemonttiin.
.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1ihObRKW6VPnFqCbZ3kBzi?si=mnpCs4WNSq69n5BBVtDhNg
Instagram: https://www.instagram.com/valmajh/
– – –

KAKKU on klassikkolabeli Johanna Kustannuksen uusi artistitulokas ja esittää Loosen keikalla sekä jo julkaistua että julkaisematonta tuotantoa. Tuotannoissa on jatkossakin mukana niin herkullisia melodioita kuin taitavaa sanojenkäyttöä. ”Tavoitteena on löytää yhteys kuulijoihin, jotka näkisivät ainakin noin kolmen minuutin ajan maailman kuten minäkin”, artisti tiivistää.
.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2JPgBGUtlIYbnxr1PffsXD?si=0D5Qf3IGQPivhYXnz7B0Nw
Instagram: https://www.instagram.com/kakkuxd/
.
Valma ja KAKKU esiintyvät Loosessa yhteiskeikalla tuoden lavalle kattauksen parhaita fiilistelybiisejään ja menobängereitään.

– – –

EESA on pehmeän menevä pop-artisti, joka seikkailee omissa rakkaustarinoissaan erojen, ihastusten ja hellien hetkien välimaastossa. Keveällä rap-tulkinnallaan varustetuissa kappaleissaan hän pohtii rakkautta, sen poissaoloa ja tunteiden tärinää.
.
Eesan syna-akustinen poppi on saanut inspiraatiota mm. ranskadiscosta, ruotsipopista ja suomiräpistä ja sanoittajana hän käsittelee rakkaustarinoitaan kaihoisan pohtivasti, mutta silti oivaltavan kepeästi.
.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/63qNmmaWz1eSkhL74S0ViE?si=CJwyRG8xSSWvoAleTlxJnQ
Instagram: https://www.instagram.com/eesanelamaa/

– – –

IHME-LIISAN musiikissa spoken word, laulu ja lausuminen sekoittuvat melodiseksi räpiksi pop- ja teatterimusiikista inspiroituen. Musiikki pohjaa loppumattomiin tajunnanvirtoihin ja suuriin tunteisiin itseksi kasvamisen ja ihmissuhteiden äärellä. Tällä hetkellä tekeillä on debyyttialbumi ”Peilisali”, jolta on julkaistu singlet ”Kaaosta ku sä” ja ”Aina vaan ihminen”. Livenä Liisan kanssa esiintyy kitaristi Jussi Uusitalo, ja luvassa on elektronista, mystistä tunnelmaa, maalailevia äänimaisemia ja ihon alle uivia tekstejä.
.
Spotify: https://open.spotify.com/artist/73wCCcgduxxUbZMjw2Dax4?si=-IkTSnl9Qn2dk2Aah9XTSg
Instagram: https://www.instagram.com/ihmeliisa/

Tiedot

Päivämäärä:
3 elokuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/810321070385195/