Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuska KVLT Klubi: Vansidian, Irrational Cause, Abstrakt

5 huhtikuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

8€
Tuska KVLT Klubi tarjoilee ärhäkän illan, kun lavan valtaavat Tuska-festivaalilta tutut KVLT-bändit. Illassa kuullaan perinteikästä heavy- ja death metalia yhdistelevä Vansidian, groovaavaa metalcorea takova Irrational Cause sekä sinfonista black metalia tykittelevä Abstrakt.
– – –
Ovet 20.30 // Show klo 21. Liput ennakkoon Tiketistä 8 euroa: https://www.tiketti.fi/vansidian-irrational-cause-abstrakt-bar-loose-helsinki-lippuja/97751
….ovelta 9,5 € (+3,5 € eteispalvelumaksu), mikäli jäljellä.
– – –
Vansidian
Vansidian julkaisi alkuvuodesta 2023 debyyttialbuminsa Reflecting the Shadows ja on sen myötä keikkaillut mm. Tuskassa ja lämmitellyt Warmen:a heidän Suomen levynjulkkari keikoillaan. Musiikissaan Vansidian yhdistelee vanhan koulukunnan heavymetal perinteitä ja modernimpaa death metallia. Tämä paketti höystetään vielä retropelien melodioilla ja energisellä live esiintymisellä!
Vuonna 2024 Vansidian työstää tulevaa toista albumiaan ja tekee ensimmäiset ulkomaan keikkansa.
.
Irrational Cause
Irrational Cause on läpimurtoa tekevä Helsinkiläinen metalcoreyhtye. Bändi julkaisi kehutun debyyttialbuminsa When The Lies Have Taken Controlin kesällä 2023 ja viettää kuluvan vuoden aktiivisesti keikkalavoja koluten. Levyn julkaisua juhlittiin asianmukaisin menoin legendaarisilla Tuska-festareilla, jossa bändi veti KVLT-lavan ääriään myöten täyteen. Yhtyeen musiikissa yhdistyvät groovaavat rytmit, tarttuvat melodiat sekä samaistuttavat ja vahvat sanoitukset.
.
Abstrakt
Abstrakt on viisihenkinen määrittelemätön sinfoninen black metal-bändi pääkaupunkiseudulta. Yhtyeeltä löytyy kaksi julkaistua levyä, Obsidian ja Uncreation. Huhu kertoo, että lisää saattaapi olla tulossa, kukapa tietää. Sen pidemmittä puheitta, tykitellään.
– – –
Tuska KVLT -yhteisö kokoaa yhteen festivaalien, metallimusiikin sekä -kulttuurin ystävät. Osana Tuska KVLT -yhteisöä sinulla on mahdollisuus olla tärkeä osa Tuska-festivaalin toteuttamista. Lisätietoja löydät Tuskan verkkosivuilta: https://tuska.fi/tuskakvlt/

Tiedot

Päivämäärä:
5 huhtikuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
8€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/416744080729288