Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

The Shrieks, The Basementtones & Pay Cut

20 elokuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

12€
THE SHRIEKS on helsinkiläinen punk’n’roll-bändi, jonka tuotannossa kuuluu kaikuja niin garagesta, rockabillystä kuin surfistakin.Räiskyvästä lavaesiintymisestään tunnettu orkesteri on riehaannuttanut yleisöä yli 150 keikalla Suomessa ja ulkomailla – erityisesti Saksassa bändille on muodostunut kiihkeä fanikunta.
Vuodesta 2011 aktiivisesti toiminut bändi julkaisi loppuvuodesta 2020 Killer’s Kiss -nimisen neljän biisin EP:n (7” vinyyli ja digi). Aiemmin ovat ilmestyneet pitkäsoitto Get Over Here (2015, Big Money Recordings) ja EP Blood And Lunacy (2013).
The Shrieksin soundissa ärhäkkään punk-rähinään yhdistyy vastustamattomia melodioita, kiivasta kontrabasson läiskettä ja kolmiääniseksi kohoavia lauluharmonioita. The Shrieks saa taatusti helmat lepattamaan ja keesit keikkumaan.
THE BASEMENTONES on vuonna 2010 perustettu tamperelainen yhtye, jonka musiikissa vaikuttavimpina elementteinä ovat psychobilly, rockabilly ja punk. Punk’n’roll lienee osuvin termi kuvaamaan yhtyeen musiikkia. Bändin energistä lavaesiintymistä ryydittää läskibasso.
Vuodesta 2015 lähtien Basementones on päässyt kiertämään myös Euroopassa, mm. Englannissa, Hollannissa, Espanjassa ja Tsekeissä tehden niin klubi- kuin festarikeikkojakin. Yhtyeeltä on ilmestynyt tähän mennessä kaksi EP-levyä ja yksi täyspitkä albumi. Bändi on takuuvarma bittihitti.
”We like to call it Punk’n’Roll, but you can call it what ever you want.” – Basementones
PAY CUT soittaa katupölyn katkuista punkrokkia. Helsingissä vuonna 2019 perustettu yhtye on ehtunyt soittaa jo kasan keikkoja sekä nauhoittaa levyllisen verran musiikkia, ja on valmiina julistamaan punkrock-elämäntavan karua ilosanomaa!
Liput 12 euroa (+3 € eteispalvelumaksu)
P.S. Bar Loosessa toimitaan turvallisemman tilan periaatteiden mukaan. Käyttäydytään siis toisia kunnioittavasti.

Tiedot

Päivämäärä:
20 elokuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
12€
https://www.facebook.com/events/3218717971772352/