Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Swarm, Slowenya & Void Cruiser

10 elokuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
SWARM
Illan aloittava SWARM on vuonna 2020 perustettu helsinkiläis/lahtelainen kokoonpano, jonka jäsenistä löytyy aiemmin tuttuja kasvoja muun muassa sellaisista yhtyeistä kun Dark Filth Fraternity, The Duster, Before the Dawn ja Musta Risti. Bändin soundimaailma on raikas sekoitus muun muassa fuzz-rockia, shoegazea, grungea ja klassista rockia pienellä ripauksella doom-rockia. Bändi julkaisi omaa nimeään kantavan esikois ep:n 20.5.2022 (918 Records) ja se on saanut kiinnostuneen vastaanoton kuulijoiden keskuudessa ympäri maailmaa. Tule kokemaan bändin tulikuuma live-kunto!
SLOWENYA
iltaa jatkaa Turussa 2020 keväällä perustettu trio SLOWENYA, jonka soundi koostuu raskaista matalavireisten kielisoittimien äänivallista, ambient-äänimaailmoista ja vahvasti kai’utetuista vokaaleista. Slowenyan toinen pitkäsoitto MEADOW ilmestyi 22.4.2022 (Karhuvaltio Records). Yhtyeen soundissa on kuultavissa vaikutteita yhtyeiltä Deftones, NIN ja Thou ja sen on mainittu edustavan genrejä ”doomgaze” sekä ”post-rock”. Slowenya ei ole ehtinyt keikkailla vielä paljon, mutta toteutuneet keikat ovat olleet tunnelmallisesti murskaavan vahvoja ja hyvin energisiä. Keikkailu ei kuitenkaan ole trion jäsenille missään nimessä uusi asia: aiempien bändiensä kanssa he ovat jakaneet lavan yhtyeiden kanssa Mudhoney (US), Voivod (CAN), Entombed A.D., Primitive Man (USA), Conan (UK), EYEHATEGOD (USA) ja The Ocean (GER). Slowenyan debyyttijulkaisu, minialbumi ”Somer” ilmestyi helmikuusssa 2021. Syyskuussa 2021 yhtye julkaisi biisiparin ”Exhaler/Be Empowering”.
VOID CRUISER
Illan päättävä VOID CRUISER on vuonna 2011 perustettu heavy alternative rock -yhtye Helsingistä. Yhtye on vuosien varrella kehittänyt tyyliään omaehtoiseen suuntaansa, kerryttäen jatkuvasti uutta uskollista kannattajakuntaa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Tästä kertovat mm. useat vuoden levyt top 10 -listasijoitukset alan julkaisuissa. Tällä hetkellä yhtye valmistelee kolmatta täyspitkää julkaisua vuodelle 2022.
Yhtye yhdistelee sulavasti elementtejä desert rockista ja 90-luvun grungesta post-rockin, doom metalin ja shoegazen monimuotoisiin maailmoihin. Murea fuzz-muuri, maalailevat kitaraliidit sekä laulaja Santeri Salon eteerinen tulkinta ja tyynen ahdistuneet lyriikat luovat sävähdyttävän tunnelman tarjoillen tuulahduksen uutuudenviehätystä esim. Kyussin, Alice in Chainsin, Deftonesin ja Type O Negativen fanikunnalle.
Aikataulu:
ovet klo 20.30
SWARM klo 21.00
SLOWENYA klo 21.45
VOID CRUISER klo 22.30
Liput 10 euroa (+3 € eteisplavelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
10 elokuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
https://www.facebook.com/events/1388672738304495/