Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Supersuckers (USA) w/ Rokets

12 marraskuun @ 8:00 pm - 11:00 pm

25€
Vaatimattomasti maailman parhaaksi rock’n’roll -bändiksi itseään kutsuva The Supersuckers (USA) saapuu kolmen vuoden tauon jälkeen keikalle Bar Looseen sunnuntaina 12.11. Vahvaa maailmanlaajuista kulttimainetta nauttiva yhtye tunnetaan vahvasta in-your-face -asenteestaan sekä energisestä ja korkeaoktaanisesta boogie- ja garagerockista, jossa sekoittuvat vääristyneet kitarat, tarttuvat melodiat sekä huumorintaju. Arizonan Tusconissa vuonna 1988 perustettu yhtye on julkaissut pitkän uransa aikana peräti 11 pitkäsoittoa, joista viimeisin Play That Rock’n’Roll julkaistiin vuonna 2020.
.
Illan lämmittelybändinä lavalle nousee helsinkiläinen Rokets, joka on tullut tunnetuksi hikisistä ja energisistä keikoistaan, ja niitä bändille on kertynyt kotimaisten lavojen lisäksi myös Ruotsissa ja Baltiassa. Yhtye on julkaissut loppuunmyydyn Speed & Sound -EP:n sekä kaksi pitkäsoittoa, joista viimeisin, ruotsalaisen The Sign Recordsin julkaisema Break Free näki päivänvalon viime joulukuussa. Rokets saanut paljon ylistäviä arvioita kansainvälisiltä musiikkimedioilta ja on yksi tämä hetken lupaavimmista uusista kotimaisista rockbändeistä. Jos tykkäät Hurriganesista, Hellacoptersista, Judas Priestistä ja Motörheadista, pidät varmasti myös Roketsista!
.
Edellisellä kerralla, kun Supersuckers esiintyi Bar Loosessa keikka oli loppuunmyyty ja meininki katossa. Nyt sitä samaa ajoa on jälleen luvassa, joten jos rock’n’roll -bileet kiinnostavat, kannattaa ottaa liput haltuun ja saapua paikalle!
– – –
Aikataulu:
19.30 ovet
20.00 Rokets
21.00 Supersuckers
– – –
Tapahtuman liput à 25 euroa myynnissä Tiketissä: https://www.tiketti.fi/supersuckers-usa-rokets-bar…/94407
…ovelta 27 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
12 marraskuun
Aika:
8:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
25€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/251685010767470/