Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SUAD, STINAKO

30 maaliskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

12€

SUADin sävellyksiin ja soundimaailmaan liittyy tunnusomaisesti omakohtaisuus ja erilaiset tummat sävyt. Suadin debyyttialbumi on artistin mukaan matka syviin vesiin, jossa omat henkilökohtaiset tunteet ja asiat sekoittuvat luovaan prosessiin, jopa tahattomasti. ”Saatan joskus jälkeenpäin herätä ymmärtämään paremmin mistä lyriikat kertovat kappaleen ollessa jo valmis. Biisien teko on mulle usein intuitiivinen ja intiimi prosessi. Joskus tuntuu sille, että sanoitukset ovat jo itsessään avautumisia, joiden selittäminen muille voi tuntua hankalalta”.

Tammikuussa 2021 julkaistun debyyttialbumin taustalta löytyy lukuisia tuttuja nimiä. Pehmeäsoundisen ja orgaanisen yhtyeen muodostavat Vilunki 3000, Tuomo Puranen, Tommi Toijonen, Tapio Viitasaari sekä Henri Lindström. Kokoonpanon kesäisten live-esiintymisten pohjalle rakennetun bändisoundin tuotti loppuun Lauri Eloranta yhdessä SUADin kanssa.
– – –
Stina Koistisen alias STINAKOn ainutlaatuisessa indiepopissa on samanaikaisesti läsnä vastakkaisia elementtejä: riemua ja melankoliaa, kaipuuta ja päättäväisyyttä, voimaa ja herkkyyttä. STINAKO on julkaissut kaksi albumia, Ghostina (2022) sekä Ikuisuus (2019), joka oli Nordic Music Prize ehdokas 2020. Seuraava julkaisu on kolmiosainen teoskokonaisuus Mind, Body, Spirit, jonka ensimmäinen osa Mind julkaistaan 26.4.2024. 
– – –
”Joskus mietin, tajuammeko me suomalaiset edes, millainen aarre meillä Koistisessa on.”
-Mari Koppinen albumista Ghostina, HS Vuoden levyt 2022


”Pop on vain kapea sana, mutta sen modernein ja koskettavin laita lienee musiikin tyylillinen koti.”
– Mika Roth / Desibeli albumista Ghostina

”Stina Koistinen karttaa sekä lyyrikkona että laulajana itsestäänselvyyksiä, muttei myöskään konstaile kummallakaan kaistalla.”
– Pekka Laine / Soundi albumista Ghostina

…ovelta 14 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
30 maaliskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
12€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1561125508006361