Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sixgun Renegades, East Electric, Triggers

28 elokuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

8€
Sixgun Renegades:
Nelihenkinen Sixgun Renegades ponnistaa pääkaupunkiseudulta. Vuonna 2008 Espoossa perustettu yhyte on imenyt vaikutteensa stadionrockin kivijaloilta; Thin Lizzy, Van Halen, Judas Priest, Whitesnake sekä Peer Günt etunenässä. Yhtye julkaisi elokuussa 2023 uransa kolmannen albumin, joka on soinut radioissa ja Spotifyn virallisilla soittolistoilla ympäri maailmaa siitä lähtien. Huippu arvosteluja saanut albumi noteerattiin mm. Tanskalaisen Metalized lehden #5 Top-10 vuoden 2023 parhaiden Rock- ja Metalli- albumien joukkoon. Urallaan Sixgun Renegades on nähty soittamassa mm. samoilla festarilavoilla Whitesnaken, Rival Sonsin ja Children of Bodomin kanssa Kivenlahti Rockissa 2013.
https://sixgunrenegades.com/
– – –
East Electric:
Vuonna 2022 perustetussa East Electricissä toimivat laulaja Jocke Levälampi, kitaristi Toni Kajasti, basisti Matti Vähätalo ja rumpali Tuukka Ilmakari. Kaikilla heillä on erilaisia taustoja eri bändeistä ja genreistä, jotka he nyt yhdistävät muodostaen vaikuttavan sekoituksen 70-luvun bluesrockia ja modernia, vaihtoehtoista soundia. Lyhyestä olemassaolostaan huolimatta, bändi on jo tehnyt kymmeniä kappaleita. Yhtyeen debyytti EP julkaistiin marraskuussa 2023.
https://www.eastelectricband.com/
– – – 
Triggers:
Triggers on vuonna 2023 perustettu rock/grunge yhtye turkulaisten AvAciAn sekä Väistä! yhtyeiden jäsenten toimesta. Triggersin musiikkia on kuvailtu Foo Fightersin ja Klevertakin lehtolapseksi ja sen mukaista menoa yhtye tarjoaa myös keikoilla vankkumattomalla asenteella. Ensimmäisen keikkansa Triggers soitti Turun Nirvanassa 2024 ja lisää on luvassa mm. Metallivuori- festarilla!
https://www.facebook.com/TriggersRock/

Tiedot

Päivämäärä:
28 elokuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
8€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/829027669275529/