Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

S.P.I.T, Too Hot for Radio, East End Jeans

31 heinäkuun @ 9:00 pm - 11:30 pm

8€
Kesälomakausi huipentuu keskiviikkona 31.7.2024 Bar Loosessa kun Pineapple Records tarjoilee tuhdin annoksen punkkia, alternativea ja hard rockia! Lavalle nousevat illan aikana East End Jeans, Too Hot for Radio sekä S.P.I.T, joten kasaa rantakamasi hetkeksi sivuun ja lähde nauttimaan Stadin yöstä Annankadulle tämän villin kattauksen tahtiin, sillä se takaa lämmöt pitkälle talveen asti!
– – –
East End Jeans
East End Jeans on kovan energian rock-kvartetti, joka ei jätä ketään kylmäksi. Punk-rockin juuria kunnioittavat päähän jäävät melodiat, valtavat riffit ja nopeat soolot nappaavat kuuntelijan mukaansa bändin maalailemaan maailmaan, iloisella asenteella vakavistakin aiheista puhuen!
.
Tuorein julkaisu, ’One, Redone’ koostuu bändin ensimmäisen levyn kohokohdista uudelleenäänitettyinä ja parempilaatuisina kuin koskaan ennen! Uusia julkaisemattomia sävellyksiä unohtamatta, nämäkin biisit soivat keikoilla! East End Jeans, 100% puuvillaa, kirjopesu.
– – –
Too Hot for Radio
Stadilainen pop punk -trio, joka vuosina 2012-2017 toimiessaan bändi keikkaili aktiivisesti Stadin ja lähialueiden underground-mestoissa sekä julkaisi kaksi levyä; ”WTF?” (2016) & ”Just Another Pop Punk Album” (2017). Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen bändi työstää toista tulemistaan, ja suunnitelmissa on vuonna 2024 julkaistava EP.
– – –
S.P.I.T:
S.P.I.T on nuori nelihenkinen törkeä rokkibändi Jyväskylästä. Vuodesta 2018 asti operoinut Hard Rock-sirkus on saanut vaikutteita bändeiltä kuten Motörhead, Mötley Crue ja The 69 Eyes. Yhtyeen musiikkia on soitettu useilla radiokanavilla. Mm. YleX kuvaili bändiä harvinaisen törkeäksi ja energiseksi. S.P.I.T takaa rajun lava esiintymisen ja viihdyttävän shown. Bändin tuotantoa voi kuunnella musiikin striimaus palveluista.

Tiedot

Päivämäärä:
31 heinäkuun
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Hinta:
8€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/842470417699092