Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Reinhard, Aikuinen, Mara Salminen

20 kesäkuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

Reinhard
Reinhard on pääkaupunkiseudulla toimiva rock-pop -bändi. Trion musiikki on moniulotteista ja biiseistä kuuluu utelias, musiikillinen ote sekä yhdessä soittamisen ilo. Musiikin keskiössä ovat usein henkilökohtaisista kokemuksista ja maailman menosta mystiseen suuntaan muovautuvat tarinat, polveilevat laulumelodiat sekä uusia suuntia tutkivat sovitukset. Music Box Helsinki on julkaissut bändiltä kaksi kaksi singleä, Gravity’s Rainbow ja 100 Years. Keväällä ja kesällä on suunnitelmissa julkaista seuraavat kolme biisiä.
– – –
Aikuinen
”Taianomaista!”, ”Ihanaaa”, ”Mun aivot nyrjähti”, ”Huono, mut ihan ok!”
Aikuinen on Pekka Erosen ja Arto Kakon perustama duo, joka keikkailee vaihtelevilla kokoonpanoilla. Yhtye on julkaissut muutaman singlen, ja valmistelee debyyttialbumiaan.
.
Eronen on kokenut lauluntekijä, joka on ollut omien projektien ohella kirjoittamassa tekstejä kymmenille artisteille, mm. Haloo Helsingille!, Tiktakille, Aija Puurtiselle ja Topi Sorsakoskelle. Kakko on soittanut mm. useissa jazz-projekteissa sekä kansainvälistä kulttisuosiota nauttivassa psykedeliabändissä Permanent Clear Light.
.
Aikuiselle kaksikko tekee sympaattisesti vinksahtanutta konepoppia. ”Reipasta ja sydämellistä”, kuuluu yhtyeen oma määritelmä. Aikuinen osallistui UMK-karsintoihin kappaleellaan ”Kyynelten lahti”.
Mara Salminen esittää ”pop-musiikkia, johon on lisätty pari nyrjähdystä.” Pitkän uran muusikkona ja tuottajana tehnyt monitoimijatunnetaan parhaiten yhteistyöstään Zen Cafén kanssa. Muitatyöllistäjiä ovat olleet mm. CMX, Kauko Röyhkä ja Samuli Putro.
– – –
20.30 ovet
21.00 Mara Salminen
21.45 Aikuinen
22.30 Reinhard

Tiedot

Päivämäärä:
20 kesäkuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/708175954724636/