Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Punk Rodeo: Rasvamaksa, Afta & Salaattipäivät

20 heinäkuun @ 9:00 pm - 11:30 pm

9€
Punk Rodeo saapuu helteisen ja hekumallisen heinäkuun keskellä Bar Looseen. Lauantaina 20.7.2024 areenalle astuvat RASVAMAKSA, AFTA ja SALAATTIPÄIVÄT. Luvassa on kovemman luokan rymistelyä, jossa jokaisen rodeo-taidot tulevat tarpeeseen. Laitappa siis samoin tein kalenteriin tämä päivä! Hirnahdus ja puhahdus soikoon! Tervetuloa kaikki lämpimästi ja kuumeisesti paikalle!
– – –
Illan aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Salaattipäivät
21.45 AFTA
22.30 RASVAMAKSA
– – –
Liput ennakkoon 9 euroa: https://www.tiketti.fi/rasvamaksa-afta-salaattipaivat-bar-loose-helsinki-lippuja/101071
…ovelta 10 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).
– – –
SALAATTIPÄIVÄT
Salaattipäivät on uunituore helsinkiläis-jyväskyläläinen hardcore punk/rock-yhtye. Vaikka bändi on uusi, ovat sen jäsenet rankaisseet soittimiaan ja äänihuuliaan jo vuosikausia. Musiikissaan bändi yhdistää omia lempiaineksiaan hardcoren, punkin ja rockin monipuolisesta kirjosta. Yhtye ammentaa aiheensa niin maailmantilanteesta kuin yksilön elämästä laulaen ihmisoikeuksista, rikoksista ihmisyyttä vastaan, mielenterveydestä ja rakkaudesta.
.
AFTA
AFTA on helsinkiläinen punkbändi. Yhtyeen AFTA TULEE! -debyyttialbumi julkaistiin loppuvuodesta 2023. AFTA musiikissa yhdistyy bändit kuten Green Day, NOFX ja Bad Religion. Välillä kaahataan oikein olan takaa ja kokonaisuus dipataan Motörhead-tyyppiseen rymistelysoosiin. AFTAn musiikki on energistä, rouheaa, lämmintä ja iloista. Trion kolmiääniset stemmat takaavat kovankin kaaoksen keskelle kauneutta. Musiikin keskiössä ovat myös oivaltavat ja ajoittain piikikkäätkin suomenkieliset sanoitukset.
.
RASVAMAKSA
Rasvamaksa on helsinkiläinen raivoisaa metalli-punkkia paahtava yhtye. Toukokuussa bändi julkaisi uuden Lyö vielä -singlen ja debyyttilevy julkaistiin syksyllä 2023. Erityiseen elementtiinsä Rasvamaksa pääsee livenä. Kuusihenkisen bändin vyöryää yleisön tajuntaan sellaisella raivolla ja räväkkyydellä, että kenellekään ei jää kysyttävää. Varaudu siis siihen, että tunnelma väreilee keikalla tulikuumana katonrajassa ja niskalihaksesi ovat kipeät yltiöpäisestä mossaamisesta ja pittaamisesta.

Tiedot

Päivämäärä:
20 heinäkuun
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Hinta:
9€
Kotisivu:
facebook.com/events/826327335714300