Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hellcity Streetrock Madness Vol. 1

5 elokuun @ 8:30 pm - 11:00 pm

13€
Hellcity Streetrock Madness Vol. 1 tuo perjantaina 5.8. Bar Loosen lavalle helsinkiläisen katurokin kiistattomimmat kuninkaat.
20.30 ovet
20.45 Plastic Tears
21.30 Jericho Fuzz
22.30 Down South Junkies
23.15 disko
Jericho Fuzzin musiikki muistuttaa aikakaudesta, jolloin rockissa ei tarvittu karsinoita. Joku saattaa kuulla kaikuja Jane ́s Addictionista tai The Doorsista tai jopa Black Sabbathin tuomiopäivän groovesta, mutta jo lyhyen kuuntelun pitäisi vakuuttaa kuulija siitä, miksi bändin karsinointi tuntuu niin tarpeettomalta.
https://www.facebook.com/jerichofuzzband
Jericho Fuzz julkaisee samana päivänä uuden Cold War -singlensä. Bändin laulajan Suho Superstarin mukaan uusi sinkku jyrää kuin kiimainen sarvikuono unikkopellossa. Cold War -single on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa perjantaina 5.8. https://ffm.to/cold_war
Plastic Tearsin ravistelevassa soundissa ja live-energiassa on vaikutteita eri vuosikymmenten rock/punk/pop/glam- estetiikasta. Näistä vaikutteista Plastic Tears ammentaa musiikillisen voimansa kuorruttaen komeuden tarttuvilla melodioilla ja pop-koukuilla.
https://www.facebook.com/PlasticTears
Down South Junkies on helsinkiläinen rock´n´roll-bändi, jonka musiikissa kuuluvat sellaiset vaikutteet kuin Kiss, Smack, Ozzy Osbourne, Backyard Babies, Rolling Stones ja The Cult. Musiikillisesti ryhmä nojaa tukevasti classic rockin suuntaan, modernia soundimaailmaa mukaillen.
https://www.facebook.com/downsouthjunkies

Tiedot

Päivämäärä:
5 elokuun
Aika:
8:30 pm - 11:00 pm
Hinta:
13€
https://www.facebook.com/events/572473267752246/