Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Punkrock Pikkujoulut ’23: Tumppi Varonen & Problems, Aino ja Hajonneet

2 joulukuun, 2023 @ 9:00 pm - 11:00 pm

14€
Stupido Records & Booking: ”Punkrock Pikkujoulut ’23” – kiertue saapuu Looseen!!
Lauteilla legendaarinen ja huippuiskussa oleva Tumppi Varonen & Problems? – tyrmäävää hittiputkea tarjolla! Illan avaa energinen ja kovassa nousussa liihottava Aino & Hajonneet, joka on kiertänyt helmikuusta asti kakkosalbuminsa tiimoilta.
. . .
Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Aino & Hajonneet
22.15 Tumppi Varonen & Problems?
..ovelta 14 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).
***
TUMPPI VARONEN & PROBLEMS
Tumppi Varonen on nimennyt Problems yhtyeen jo vuonna 1977 Ari Taskisen kanssa. Tällöin bändi oli trio. Kokoonpano on muuttunut aikojen saatossa, mutta sointi on pysynyt aitona ja kauniin rosoisena.
Levyjä on julkaistu kymmenittäin, joista esiin ovat ponnahtaneet mm sellaiset hitit kuin…
.
Ei tää lama päähän käy, Katupoikien laulu,Tapan aikaa, Raitsikka oot, Mun tie, Maanantaina, Ei mulla oo elämää varten kaavaa, Soita paranoid, Valontuoja. Bändin settilistaan kuuluu myös Pelle Miljoona 1980 ja Oy:n ajoilta tuttuja biisejä kuten Tahdon rakastella sinua, Älä äiti itke ja Lanka palaa.
Vuonna 2022, koronasulkujen jälkeen, Problems keikkailee jälleen ja hyvällä fiiliksellä.
.
Tumppi Varonen & Problems purkitti myös uutta materiaalia ja uusi albumi, Kaupunki julkaistiin 26.08.2022 Singleinä albumilta julkaistiin ”Sun ei tarvi (niitä miellyttää)” ja ”Mitä sinulla mä teen? / Rottanaama”-singlet.
.
Tänään Problems on kokoonpanolla
Peevo, kitara (Flaming Sideburns, Balls, Clifters)
Kimmo Kosenius, rummut (Claudie, Busters, Doctor’s Specials, Woude, Tixa ja Hevospistoolit, Fuckin’ Hippies, Trouble ja Problems)
Heikki, basso (Automatic Eye)
Tumppi Varonen, laulu ja kitara (Pelle Miljoona 1980, Oy, Rockers, United)
***
AINO & HAJONNEET
Aino & Hajonneet on 2020 perustettu voimapop/punkrockia soittava yhtye, jonka musiikilliset juuret ovat jossain melodisen suomipunkin ja indierockin risteyksessä. Siellä, missä aamun ensimmäistä dösää odotellessa sydänsurut, mustelmat ja unelmat tarjoillaan suoraan pullosta, juuri sellaisenaan.
Debyyttialbumi ”Hullui unelmii” julkaistiin lokakuussa 2021, levyn nimikappaletta hehkutettiin mm. Soundin arviossa vuoden parhaaksi biisiksi.
.
Kakkosalbumi ”Kuluneita kaikuja” julkaistiin helmikuussa 2023. Albumilta julkaistut singlet, ”Tänään täällä”, ”Rakkaus on murhaa” sekä ”Pinnan alle” saivat kaikki radiosoittoa – albumin kerätessä loistavia arvioita mediassa.
.
”Kun taitava sovitusnäkemys kohtaa kaihoisan melankolian ja punkrockin särisevän rokkihaaran, lopputulema on komeaa kuultavaa.”
– Kulttuuritoimitus
.
”Sävellyksissä on mahtipontisuutta, juhlavuutta ja ne ovat täynnä tarttuvia melodioita. Biisit ja albumikokonaisuus ovat niin vahvoja, että levyn useamman kerran kuunneltua muisti, miten seuraava kappale alkaa. Yhtyeen soitto svengaa ja on täynnä energiaa. Levyn ollessa vahva kokonaisuus upeiden biisien myötä, on vielä mainittava ”Pinnan alle” , joka on klassikko ja legenda jo elämänsä ensimetreillä. Aino & Hajonneet – levyn parissa on todettava, että he tietävät mitä he haluavat ja vuonna 2023 suomenkielinen rock elää ja voi hyvin.”
– Kaaoszine

Tiedot

Päivämäärä:
2 joulukuun, 2023
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
14€