Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Otto Mikkola – levynjulkkarit w/ Slack Bird & H.E. Hietamäki

25 maaliskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Otto Mikkolan debyyttialbumi julkaistaan 17.3.2023 Harava Recordsin toimesta ja julkkarikiertueella viisihenkinen orkesteri pistäytyy myös Annankadun Loosessa!
* Show klo 21.
Otto Mikkola & Pitkä ikävä
Otto Mikkola on laulaja- & lauluntekijä, joka on tuttu mm. yhtyeistään Autiomaa ja Puhelinseksi. Mikkola on lähtenyt soolouralle ja julkaisee musiikkia ensimmäistä kertaa omalla nimellään. Harava Records julkaisee Mikkolan nimeä kantavan debyyttialbumin 17.3.2023, josta on saatu esimakua jo kolmen singlen verran.
Rovaniemellä kasvaneen Mikkolan lauluja värittää pohjoisen melankolian ääripäät, kaamos ja keskiyön aurinko. Tunnepitoiset tekstit sekoittuvat kaihoisiin säveliin, jotka ammentavat americanasta, folkista ja iskelmästä.”
’Pitkä ikävä’ on Mikkolan viisihenkinen keikkakokoonpano, jossa soittavat Ella Aresvuo, Manu Penttilä, Tommi Aho sekä Pasi Pöljö.
Slack Bird
Slack Bird vie kuulijansa juuritasolle yhdistäen syvän etelän ja kylmän pohjoisen parhaat puolet. Massiivisilla kansainvälisillä kiertueilla timanttiseksi live-kokoonpanoksi hioutunut Slack Bird on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin, ”Hämärään”, ilmestyi maaliskuussa 2021 vieden Slack Birdin soundia entistäkin isompaan ja synkempään suuntaan.
Keväällä 2023 Slack Bird soittaa kotimaassa muutaman keikan ennen suuntaamistaan Euroopan
kiertueelle.
Slack Bird – Liian hyvä meno (Official Video):
https://www.youtube.com/watch?v=hHA8t_4o4ts
.
Henna Emilia Hietamäki
Aiemmin mm. Henna Emilia & Houreet, Cats of Transnistria ja Dust Mountain -yhtyeidensä kanssa toiminut Henna Emilia Hietamäki on uudessa soolomusiikissaan siirtynyt kohti akustista ja intiimiä ilmaisua.
Solitin 19.8. julkaisema Maja on syntynyt suurilta osin pienessä, sähköttömässä kesämajassa, jossa Hietamäki ryhtyi luomaan uudenlaista musiikkia ja äänitti levyn kitara- ja lauluraidat. Myös jatkoäänitykset ja levyn miksaus ovat Hietamäen omaa käsialaa.

Tiedot

Päivämäärä:
25 maaliskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/3278713669093312