Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

New Music Finland: The Dedes, Luutarhatontut, HaloShade

14 elokuun @ 9:00 pm - 11:30 pm

7€
Lämpimästi tervetuloa New Music Finland -iltaan, jossa esittelemme uusia indie-tulokkaita ja musiikkia. Bar Loosen lavalle nousevat indie pop/rock bändi The Dedes, suomipunk-yhtye Luutarhatontut sekä melodista rockia soittava HaloShade.
– – –
The Dedes
The Dedes on kantaaottavista kappaleista ja räväköistä live-esiintymisistä tunnettu pop/rock rock -yhtye. Tämä viidellä asennetta tihkuvalla nuorella naisella varustettu bändi ottaa paikkansa lavalla suorastaan ihon läpi tunkeutuvilla laulumelodioillaan. Biisien suodattamattomat lyriikat vaativat tulla kuulluksi ja toimivat varoituksen sanana; meitä ei kannata aliarvioida.
Setissä mukana polttavan uunituoretta materiaalia. Oma astmapiippu mukaan, jos on taipumusta hengästyä.
.
Luutarhatontut
Luutarhatontut on 2023 perustettu melodinen ja räväkkä punk rock -bändi Kouvolan harmaudesta ja Tampereen valoista! Hautausmaan kovaäänisimpien hiippalakkien sanoitukset pureutuvat suomalaisuuden synkkään puoleen tietämättä itkeäkö vai nauraa. Tätä kaikkea tukee soundi, jossa yhdistetään punkin parhaat puolet helposti lähestyttävään metallimaiseen ilmaisuun. Bändi loistaa live-esiintymisissä, sillä niissä kiihkeän tarttuva musiikki pääsee todella oikeuksiinsa.
.
HaloShade
HaloShade on kuopiolainen impulsiivista rockia soittava 5 henkinen yhtye. Musiikki koostuu energisistä rock-riffeistä, vivahteikkaista harmonioista ja kauniista melodioista, pitäen kuulijan jatkuvasti varpaillaan. Bändistä on kuultavissa suuren maailman soundit ja esiintyminen on sen mukaista!
New Music Finland on promokonsepti, joka on syntynyt yhden miehen halusta auttaa suomalaisia indie-artisteja ja -bändejä musiikin promoamisessa ja uusien yleisöjen löytämisessä. NmF -liveiltojen tarkoitus on nostaa esiin uutta musiikkia ja ilman levy-yhtiötä toimivia itsenäisiä artisteja.
– – –
Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
14 elokuun
Aika:
9:00 pm - 11:30 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1621958108346553