Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Miia Junes, Kastehelmi & Janne Avara

1 joulukuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Torstaina 1.12. Bar Loosessa esiintyvät Miia Junes, Kastehelmi, sekä Janne Avara.
20.30 ovet
21.00 Janne Avara
21.45 Kastehelmi
22.30 Miia Junes
Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).
Janne Avara:
Pop/rock-lauluntekijä Janne Avaran kotoisan nostalgisessa indie-rockissa utuiset kitarat ja likaiset kaupungit sulautuvat yhteen raikkaiksi ja ajattomiksi kappaleiksi. Avara työstää parhaillaan esikoisalbumia, joka julkaistaan huhtikuussa 2023. Levyltä on julkaistu viisi singleä, Kuulen puiden versovan, Kaltevalla Pinnalla, Kun on nielaissut marraskuun, Päästäkää mut tästä kultaisesta häkistä ja Viimeiseen kylään.
Kastehelmi:
Kastehelmi on laulaja-lauluntekijä, jonka esikois EP ”Hiljainen elo” Julkaistiin Joulukuussa 2020. Helsinkiläistynyt artisti on kotoisin Pohjois-Savosta, Siilinjärveltä. Kastehelmen musiikki on monivivahteista pop-musiikkia, jota kuunneltaessa on lupa uppoutua täysin sen vietäväksi. Uusin single ”Välitila” julkaistiin Syyskuussa 2022. Bar Loosessa Kastehelmi esiintyy ensimmäistä kertaa viisi-henkisen bändinsä kanssa.
Instagram: Kastehelemi
Miia Junes:
Miia Junes on pohjoisen juurilla varustettu laulaja-lauluntekijä Helsingistä.
Juneksen kappaleet risteilevät orgaanisesti folkin, indierockin ja vaihtoehtopopin maisemissa, ytimenään samaistuttavan rehelliset tekstit sekä vahva laulutulkinta.
Livenä Miia Junes & bändi tulkitsevat Sadekuuroja-debyyttialbumin kappaleita voimaannuttavan villisti ja hauraan herkästi. Livekokoonpanossa vaikuttavat muusikot Benjami Koskinen, Aapo Lankinen ja Aku Tervakangas.
KÄYTTÄYTYMINEN
Loosessa ei suvaita minkäänlaista väkivaltaista, misogyynistä tai rasistista käytöstä. Seksuaalinen ahdistelu ja toisen ihmisen koskemattomuuden loukkaaminen on ehdottomasti väärin ja kiellettyä. Mikäli tällaista käyttäytymistä tulee tietoomme, pidätämme oikeuden keskeyttää keikkailta ja jättää palkkiot maksamatta. Toivomme myös, että jos huomaatte epäasiallista käytöstä, ilmoitatte siitä heti henkilökunnalle

Tiedot

Päivämäärä:
1 joulukuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/428121772842592/