Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luukas Oja, Puoli Yhdeksän Uutiset

27 toukokuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

12€

Bar Loosessa bailataan lauantaina 27.5. laadukkaan musiikin tahdissa, kun Annankadun jytäkellarin lavan valtaavat Puoli Yhdeksän Uutiset sekä Luukas Oja.

Puoli Yhdeksän Uutiset:
Helsingin Vaasankadulta ponnistava melodinen punkrock-yhtye Puoli Yhdeksän Uutiset tarjoilee tiukkaa otantaa sekä intohimoista ja omakohtaista havainnointia elämästä sekä erityisesti sen haasteista. Rolling Recordsille kiinnitetty yhtye julkaisi kehutun debyyttipitkäsoittonsa vuosi sitten ja saapuu Looseen keikalle muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Luukas Oja:
Riehakas Luukas Oja tekee asioita sopivasti kieli poskessa. Teksteissään itseironinen bändi tarttuu ihmisen inhimillisyyteen kaikkine puolineen pilke silmäkulmassa. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittelee painavia teemoja muun muassa singleillään Ei on ei ja Ostan, ostan, jotka vievät kuulijan perinteisen rockin äärelle.

Yhtyeen supervoimia ovat riehakas live-energia ja korvamatokertosäkeet, jotka eivät jätä kylmäksi albumeillakaan. Luukas Oja on hassu, kiusoitteleva ja päin naamaa totuuksia laukova kiivaana etenevä ketterä juggernautti. Tarttuvat melodiakoukut yhdistettynä aggressiivisen riemukkaana hakkaavasti etenevään soittoon on yhdistelmä, jota suomalaisessa rockmusiikissa on aina ilo kuulla.

Yhtye sai Soundin vuoden tulokas -palkinnon eli Master of Pulpets -tunnustuksen ensimmäisen levyn myötä. Soundin perusteluissa kehuttiin raikasta ja suorapuheista Väritetty todellisuus -debyyttialbumia sekä yhtyeen pitelemätöntä keikkaenergiaa. Yhtye nostettiin myös YleX:n Läpimurto-listaukseen vuonna 2020.

Aikataulu:

20.30 ovet
21.00 
Puoli Yhdeksän Uutiset
22.00 
Luukas Oja

Liput ennakkoon 12 euroa: https://www.tiketti.fi/luukas-oja-puoli-yhdeksan-uutiset-bar-loose-helsinki-lippuja/90430

…ovelta 14 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
27 toukokuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
12€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/182014004665171

Järjestäjä