Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LIKAISET PIKKARIT, JEE JEE SUPERBÄNDI, STRUM101

12 marraskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Lauantaina 12.11. Bar Loosen ohjelmisto koostuu vauhdista ja energiasta, kun paikalle saapuu kolme hyvin erilaista punk-yhtyettä, jotka muodostavat kuitenkin keskenään erittäin toimivan ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. Kaikki yhtyeet ovat tällä hetkellä hyvin vahvassa nousukiidossa ja prime timessa, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen ilta, jota ei kannata missata.
Illan aloittaa porvoolainen Strum101, joka on lukeutunut jo useamman vuoden ajan Suomen parhaimpien jenkkipunkkibändien joukkoon. Yhtye on julkaissut uransa varrella kaksi loistavaa pitkäsoittoa ja yhden EP:n, jotka ovat kaikki olleet erittäin laadukkaita ja tyylitajuisesti toteutettuja julkaisuja. Strum101 kokoonpano päivittyi kesällä uudella basisitilla, ja yhtye on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan.
Keskimmäisenä bändinä lavalle nousee Jee Jee Superbändi, joka sijoittuu musiikillisesti jonnekin punkin ja action rockin välimaastoon. Yhtye ei edes yritä keksiä pyörää uudelleen, mutta saa sen aivan helvetin kovaan vauhtiin alamäessä!
Viimeisenä yhtyeenä bileet saapuu paketoimaan paikallinen Likaiset Pikkarit, joka näkyy ja kuuluu kauas. Yhtyeen musiikki on punkilla ja popilla höystettyä raikasta ja osin raivokastakin rockia. Bändi paahtaa, kaahaa ja oikean hetken tullen pysähtyy myös pohtimaan. Pikkareiden mielenmaisema on sekoitus rattoisaa huolettomuutta ja kitkerää melankoliaa, jota yhtye tulkitsee keikkalavoilla intensiivisesti.
20.30 ovet
21.00 Strum101
21.45 Jee Jee Superbändi
22.30 Likaiset Pikkarit
Liput 10 € (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
12 marraskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/887724782218357/

Järjestäjä