Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

LAPSUUS, PUOLI YHDEKSÄN UUTISET & RASVAMAKSA

7 lokakuun, 2022 @ 9:00 pm - 11:00 pm

10€
Perjantaina 7.10. Bar Loosen ohjelmisto koostuu vauhdista ja energiasta, kun paikalle saapuu kolme hyvin erilaista punk-yhtyettä, jotka muodostavat kuitenkin keskenään erittäin toimivan ja mielenkiintoisen kokonaisuuden. Kaikki yhtyeet ovat tällä hetkellä hyvin vahvassa nousukiidossa ja prime timessa, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen ilta, jota ei kannata missata.
Bileet käynnistää kovassa nosteessa oleva Rasvamaksa, joka on eräänlainen punkin, hardcoren ja rock’n’rollin energinen sulatusuuni. Yhtye julkaisi ensimmäisen EP:nsä Kohti eheämpää elämää kesällä 2020, ja on sen jälkeen tehnyt jonkin verran keikkoja voittanut mm. Emergenza-bändikilpailun. Rasvamaksa on ehdottoman kova ja tarkastamisen arvoinen yhtye kaikille energisen punkin ja hardcoren ystäville, josta tullaan varmasti vielä tulevaisuudessa kuulemaan enemmänkin.
Rasvamaksan jälkeen lavan valtaa Helsingin Vaasankadulta ponnistava Puoli Yhdeksän Uutiset. Suomipunkin nousevaa sukupolvea edustava yhtye tarjoilee tiukkaa otantaa sekä intohimoista ja omakohtaista havainnointia elämästä sekä erityisesti sen haasteista. Rolling Recordsille kiinnitetty yhtye julkaisi kehutun debyyttipitkäsoittonsa keväällä, ja soittaa nyt levyn tiimoilta ensimmäisen keikkansa Bar Loosessa.
Musiikkilehti Soundi antoi 5/2022 numerossa kyseiselle platalle 4/5 tähteä ja arvioi Puoli Yhdeksän Uutisia mm. seuraavasti:
”Puoli yhdeksän uutiset on kaksikymmentä minuuttia tiukkatempoista menoa, joka jaksaa levyn alusta loppuun. Yksinkertaisten riffien ja melodioiden sekä kiitettävän hyvän artikuloinnin ansiosta suurin osa kappaleista on helposti tarttuvia korvamatoja. Erityisesti Tuhannen markan tilaisuus ja Kodista baariin, baarista kotiin jäävät pyörimään päähän jo ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen. Sanoitukset pysyvät pääasiassa melko pinnallisina, mutta ajoittain käyvät käsittelemässä myös vakavampia aiheita. Energinen meno pysyy silti päällä.
Levy todistaa paremmin kuin hyvin sen, että punkbändin ei välttämättä tarvitse olla poliittinen ollakseen vakavasti otettava. Itse asiassa levystä tekee erinomaisen juuri se, että bändi tuntuu tehneen levyn vain itselleen, ja muiden mielipiteet siitä ovat toissijaisia.”
Illan päättää mikkeliläislähtöinen Lapsuus, jonka kappaleissa rujot sanoitukset ja tarttuvat popmelodiat kohtaavat. Vuonna 2018 perustettu Lapsuus nousi ihmisten tietoisuuteen yhtyeen omaa nimeä kantavalla kasettijulkaisulla, joka myytiin lähes samantien loppuun ja poiki levytyssopimuksen Stupido Recordsin kanssa. Debyyttipitkäsoitto Kaikki menee mustaksi näki päivänvalon vuonna 2020, jota seurasi Haamuna maailmassa EP vuotta myöhemmin. Lapsuuden koko ura on ollut hyvin nousujohteinen, ja yhtye on ollut tuttu näky viime vuosina erilaisilla punk-keikoilla ja festareilla ympäri Suomea. Nyt bändi on mahdollista nähdä pitkästä aikaa tositoimissa myös Bar Loosen hikisessä ja intiimissä klubiympäristössä!
Heti keikkojen jälkeen Bar Loosen ilta jatkuu Buugiklubilla, joka tarjoilee kaupungin parhaat altsudiskomeiningit!
20.30 ovet
21.00 Rasvamaksa
21.45 Puoli Yhdeksän Uutiset
22.30 Lapsuus
Liput 10/12 euroa (+3.5 € eteispalvelumaksu).
Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin lähipäivinä!

Tiedot

Päivämäärä:
7 lokakuun, 2022
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
10€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/3251355338450761/