Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kingston Wall -ilta Bar Loosessa

19 tammikuun @ 8:00 pm - 11:45 pm

15€
Legendaarisen bändin musiikki elää jälleen vahvana Bar Loosen Kingston Wall -illassa 19.1.2023! Tilaisuus on samalla Kimmo Aroluoman ja Like Kustannuksen Kingston Wallin perintö -kirjan julkistamistilaisuus. Illan aikana esitellään tuore kirja, jaetaan tarinoita ja keskusteluja bändin taikavoiman synnystä sekä tunnelmoidaan Kingston Wallin musiikkia livebändin ja vierailijoiden voimin.
20.00 Ovet
20.30 Keskusteluja Kingston Wallista
21.30 The Kinky Thing

LOPPUUN MYYTY!
Iltaan alunperin buukattu Queenston Wall joutuu valitettavasti peruuttamaan esiintymisensä sairastapauksen johdosta. The Kinky Thing soittaa pidemmän setin ja mukaan on tulossa muutama erittäin mielenkiintoinen vierailija, joten vahinko käännettiin voitoksi ja illasta tulee mahdollisesti vielä ikimuistoisempi!
Kingston Wallin perintö -kirja
Kingston Wallin tarina päättyi laulaja Petri Wallin kuolemaan vuonna 1995, mutta yhtyeen musiikki löytää edelleen uusia kuulijoita. Vuoden 2019 tribuuttikiertueella Kingston Wallin kappaleet keräsivät enemmän yleisöä kuin koskaan aikaisemmin. Kiertueella oli mukana myös kitarateknikko Kimmo Aroluoma, joka pääsi todistamaan keikat aitiopaikalta. Aroluoma lähtee selvittämään, miten Kingston Wallin taika syntyi. Kirjaa lukee kuin salapoliisitarinaa, kun Aroluoma jäljittää Petri Wallin soittimia ja Kingston Wallin studionauhoja ympäri Suomea. Kirja on kaivattu rinnakkaisteos Viljami Puustisen Kingston Wall -historiikille, joka oli huima myyntimenestys.

Tiedot

Päivämäärä:
19 tammikuun
Aika:
8:00 pm - 11:45 pm
Hinta:
15€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/854233286031417/

Järjestäjä