Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kihara, Pumpuli, Blackbird Sons

17 huhtikuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

7€
Tervetuloa kolmen rautaisen artistin rokki-iltamaan Bar Looseen keskiviikkona 17.4.!
– – –
KIHARA
Juho ”Kihara” Pitkänen on helsinkiläinen kitaravirtuoosi, laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan mm. Hurriganesin ja Leningrad Cowboysin riveistä. Hän on julkaissut kaksi englanninkielistä sooloalbumia. Viime elokuussa Kihara sävelsi ensimmäisen kappaleensa suomeksi ja työstää nyt parhaillaan uutta pitkäsoittoa. Kiharan musiikissa tarinat kumpuavat suomalaisesta luonnosta ja sielunmaisemasta, ihmissuhteista ja eletystä elämästä. Soolokeikallaan hän esiintyy yksin sähkökitaran kanssa.
https://www.facebook.com/kiharamusic
– – – –
PUMPULI
Tämä hyvän -ja pahanmielen rock-yhtye on kuin uhmaikäinen lapsi; välillä ärsyttävä ja kiukkuinen, toisinaan iloinen ja energinen, joskus itkuinen…Mutta ei koskaan tylsä!
Vuonna 2016 perustettu Helsinkiläinen Pumpuli on tunnettu viihdyttävistä ja arvaamattomista keikoistaan, joissa monipuolisesti rokkaavat kappaleet vievät kuulijat villille matkalle!
https://www.facebook.com/pumpuliband
– – –
BLACKBIRD SONS
Blackbird Sons soittaa perinteistä rock-musiikkia tanakoin ottein. Riffit ja groove tekevät kunniaa bluesrockin perinteille vaikkakin vahvoista menneiden vuosikymmenten vaikutteista
huolimatta biiseissä on kuultavissa oma tähän päivään tuotu Blackbird Sons-soundi joka toimii sekä lujaa luukutettuna levyltä että lavalta!
https://www.facebook.com/blackbirdsons
– – – –
Show 21 // Liput 7 euroa (+3,5 € eteispalvelumaksu).

Tiedot

Päivämäärä:
17 huhtikuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
7€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/24951636714484354/