Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Juovat, Kot-Kat, Tvärtom

7 maaliskuun @ 9:00 pm - 11:00 pm

8€
Uutta suomenkielistä indietä kolmen bändin voimin!
.
Juovat
Tuoreen helsinkiläiyhtyeen musiikissa kirskuvat kitarat yhdistyvät heleisiin laulumelodioihin. Suomenkieliset sanoitukset tarkastelevat ihmisenä olemisen epämukavuusalueita. Loosessa juhlistetaan yhtyeen esikois-ep:n julkaisua.
.
Kot-Kat
Tamperelainen Kot-Kat kertoo soittavansa melodista rokkia älyttömällä säröllä. Valveutuneen kriitikon korva asettaa bändin samalle jatkumolle esimerkiksi Sur-Rurin tai vaikkapa Itä-Hollola Installaation kanssa. Kot-Kat keikkailee alkuvuoden 2024 aikana uuden pitkäsoittonsa tiimoilta, joten Helsingin kitaraindien ystävien ei olisi syytä missata tätä.
.
Tvärtom
Helsingissä vuonna 2018 perustettu indiepop-yhtye Tvärtom keikkailee melko satunnaisesti, joskin sen keikkojen vastaanotto on yleensä sitä haltioituneempi. Paraikaa yhtye valmistelee jatkoa loppuvuodesta 2021 julkaistulle esikoislevylle, josta Soundin Hannu Linkola kirjoitti mm. näin:
”Kengänkärkiin suuntautuneen katseen, hontelon esillepanon ja viehättävän sävellystyön yhteisvaikutus tenhoaa. Tvärtomin vetovoima ei ole ilmeistä, ja juuri siksi yhtye pitää otteessaan.”
Jos nyt bändi tuijottaa tulevalla levyllään entistä hanakammin kenkiinsä, on se uudella materiaalillaan alkanut uskaltamaan paikoitellen katsomaan silmiinkin.
– – –
Ovet klo 20.30 // Show klo 21.

Tiedot

Päivämäärä:
7 maaliskuun
Aika:
9:00 pm - 11:00 pm
Hinta:
8€
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/416215477639247